Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gamze" data-source="post: 333406" data-attributes="member: 8148"><p>Biraz da okulunuzun yönetmeliğine bağlı. Birçok okul yükseğini bitirmeye yakın olan kişilerin doktora için başvurularını ve kaydını alıyor. Okulunuzla görüşebilirsiniz veya ilgili enstitü sayfasındaki doktora alım şartlarını inceleyebilirsiniz.</p><p></p><p>Her okulda ve her bölümde lisanstan sonra doktora kaydı yok. Aynı anda birden fazla lisansüstü eğitim alınabilir ancak sizin durumunuz buna ters olmuyor. Eğer okul tam olarak yükseği bitirmiş olmayı şart koşuyorsa doktoraya başvuruya -okulunuz açısından- hak kazanmamış oluyorsunuz. Aynı anda birden fazla lisansüstü eğitim alınmasıyla alakalı yönetmelik; eğitimi almaya hak kazanmış kişilerin bu eğitimlere devam edebilmesi, herhangi birini bırakmak zorunda kalmamaları için.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gamze, post: 333406, member: 8148"] Biraz da okulunuzun yönetmeliğine bağlı. Birçok okul yükseğini bitirmeye yakın olan kişilerin doktora için başvurularını ve kaydını alıyor. Okulunuzla görüşebilirsiniz veya ilgili enstitü sayfasındaki doktora alım şartlarını inceleyebilirsiniz. Her okulda ve her bölümde lisanstan sonra doktora kaydı yok. Aynı anda birden fazla lisansüstü eğitim alınabilir ancak sizin durumunuz buna ters olmuyor. Eğer okul tam olarak yükseği bitirmiş olmayı şart koşuyorsa doktoraya başvuruya -okulunuz açısından- hak kazanmamış oluyorsunuz. Aynı anda birden fazla lisansüstü eğitim alınmasıyla alakalı yönetmelik; eğitimi almaya hak kazanmış kişilerin bu eğitimlere devam edebilmesi, herhangi birini bırakmak zorunda kalmamaları için. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak