Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gamze" data-source="post: 469423" data-attributes="member: 8148"><p>Kadro almak o kadar kolay değil. Yani doktoramı bitirdim kadrom hazır gibi bir durum yok. Üniversiteler ihtiyaçları olan personellerin ilanını verir (sitemizde güncel ilanlar mevcut inceleyebilirsiniz) şartlara uyuyorsanız başvurursunuz. Değerlendirmeler sonucunda başarılı olursanız kadroyu alabilirsiniz. Çoğu zaman şartlar oldukça spesifik olduğundan kendi alanınızdaki ilana bile başvuramayabilirsiniz. Olumsuz konuşmuş gibi oldum ama işin bu kısmını da göz önüne almalısınız.</p><p></p><p>Özetle; </p><p>Öğretim üyesi; yardımcı doçent, doçent ve profesör gibi kadroları betimler. Başvurabilmek için akademik yayınlarınızın da olması gerekmektedir. Öğretim görevlisi ise ders karşılığı ücret alır, araştırma yapma zorunluluğu yoktur. İşi ders vermektir. </p><p></p><p>Kamuda çalıştığınız için üniversitede kadroyu kolay alabilirsiniz diye bir durum yok. İlana başvurabilen herkes eşittir. Eğer çalıştığınız alan başvuracağınız alanla aynıysa, tecrübe şartı isteyen ilanlara başvurmanızı sağlar. Ama kamuda çalıştığınız için ayrı bir önceliğiniz bulunmamaktadır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gamze, post: 469423, member: 8148"] Kadro almak o kadar kolay değil. Yani doktoramı bitirdim kadrom hazır gibi bir durum yok. Üniversiteler ihtiyaçları olan personellerin ilanını verir (sitemizde güncel ilanlar mevcut inceleyebilirsiniz) şartlara uyuyorsanız başvurursunuz. Değerlendirmeler sonucunda başarılı olursanız kadroyu alabilirsiniz. Çoğu zaman şartlar oldukça spesifik olduğundan kendi alanınızdaki ilana bile başvuramayabilirsiniz. Olumsuz konuşmuş gibi oldum ama işin bu kısmını da göz önüne almalısınız. Özetle; Öğretim üyesi; yardımcı doçent, doçent ve profesör gibi kadroları betimler. Başvurabilmek için akademik yayınlarınızın da olması gerekmektedir. Öğretim görevlisi ise ders karşılığı ücret alır, araştırma yapma zorunluluğu yoktur. İşi ders vermektir. Kamuda çalıştığınız için üniversitede kadroyu kolay alabilirsiniz diye bir durum yok. İlana başvurabilen herkes eşittir. Eğer çalıştığınız alan başvuracağınız alanla aynıysa, tecrübe şartı isteyen ilanlara başvurmanızı sağlar. Ama kamuda çalıştığınız için ayrı bir önceliğiniz bulunmamaktadır. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak