Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bakıri" data-source="post: 79576" data-attributes="member: 7501"><p>Nazmi hocam, umarım cevap verirsiniz. 2011 ÖYP ile atandığım ünv.de doktora eğitimi yapmaktayım. ÖYP öncesi zaten başka bir ünv.de (ege üniversitesi) doktoramı bitirmeme 6 ay vardı. Atandığım üniversite eğitimime devam etmeme izin vermedi. Sonuç olarak YÖK' ün 28.09.2011 tarihli kararından (aynı anda aynı düzeyde veya farklı düzeyde lisansüstü eğitim) yararlanarak egedeki doktoramı tamamlamak istiyorum. Fakat Ege fen bilimlerinden bana verilen cevap bu karar ellerinde olduğu halde, aynı anabilim dalında ve ÖYP de bu mümkün olmayabilir diyorlar. Bunun mümkün olduğuna dair YÖKten bize bir karar gelsin diyorlar. Yani bu karar onlara yetmiyor herhalde. YÖK'ü arayıp sorduğumda ÖYP'li olup bu kararın uygulanmasında şimdilik bir sakınca yok diyorlar fakat aynı anabilimdalı konusunda onlarda yani yeliz ve sultan hanımda net bir cvp. veremedi. Olmazsa dilekçe yaz durumun bu haftaki YÖk toplantısında görüşülsün dediler. Herşeye engel oldukları gibi YÖK'ten buna da benim için bir engel getirilmesinden korkuyorum. Çünkü ÖYP'ye girdiğimden beri hiçkimse benim haklarımı ve menfaatimi yani egedeki doktoramı koruyacabileceğim olumlu bir gelişme yaşamadım. Buda hüsranla sonuçlanabilir diye korkuyorum açıkçası. Ben YÖKün sayfasında bu kararın aynı anabilim dalında geçerli olmayacağına dair bir karar bulamadım. Bildiğiniz kadarıyla buna bir engel var mıdır? </p><p>Daha bu durumu atandığım üniversiteye de söylemedim o zamanda bir dolu problem. Engel yoksa anladığım kadarıyla ege ünv. bu konuda ilk olacağım için kendince risk almak istemiyor diye düşünüyorum ama egedeki doktoramı sonlandırmama bir engel yoksa bu konunun üstüne gitmek istiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bakıri, post: 79576, member: 7501"] Nazmi hocam, umarım cevap verirsiniz. 2011 ÖYP ile atandığım ünv.de doktora eğitimi yapmaktayım. ÖYP öncesi zaten başka bir ünv.de (ege üniversitesi) doktoramı bitirmeme 6 ay vardı. Atandığım üniversite eğitimime devam etmeme izin vermedi. Sonuç olarak YÖK' ün 28.09.2011 tarihli kararından (aynı anda aynı düzeyde veya farklı düzeyde lisansüstü eğitim) yararlanarak egedeki doktoramı tamamlamak istiyorum. Fakat Ege fen bilimlerinden bana verilen cevap bu karar ellerinde olduğu halde, aynı anabilim dalında ve ÖYP de bu mümkün olmayabilir diyorlar. Bunun mümkün olduğuna dair YÖKten bize bir karar gelsin diyorlar. Yani bu karar onlara yetmiyor herhalde. YÖK'ü arayıp sorduğumda ÖYP'li olup bu kararın uygulanmasında şimdilik bir sakınca yok diyorlar fakat aynı anabilimdalı konusunda onlarda yani yeliz ve sultan hanımda net bir cvp. veremedi. Olmazsa dilekçe yaz durumun bu haftaki YÖk toplantısında görüşülsün dediler. Herşeye engel oldukları gibi YÖK'ten buna da benim için bir engel getirilmesinden korkuyorum. Çünkü ÖYP'ye girdiğimden beri hiçkimse benim haklarımı ve menfaatimi yani egedeki doktoramı koruyacabileceğim olumlu bir gelişme yaşamadım. Buda hüsranla sonuçlanabilir diye korkuyorum açıkçası. Ben YÖKün sayfasında bu kararın aynı anabilim dalında geçerli olmayacağına dair bir karar bulamadım. Bildiğiniz kadarıyla buna bir engel var mıdır? Daha bu durumu atandığım üniversiteye de söylemedim o zamanda bir dolu problem. Engel yoksa anladığım kadarıyla ege ünv. bu konuda ilk olacağım için kendince risk almak istemiyor diye düşünüyorum ama egedeki doktoramı sonlandırmama bir engel yoksa bu konunun üstüne gitmek istiyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak