Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bakıri" data-source="post: 79865" data-attributes="member: 7501"><p>Ahmet hocam, şu anki durumum şöyle; burada derslerimi yatay geçişle saydıkları için şubat ayında yeterlilik için danışmanım benden gün bekliyor ve YÖK' ten çanakkaleye beni daha doğrusu fakültemde doktora programını ÖYP kapsamına geçireceklerine dair yazı geldi. Bir de bugün kü ÖYP kontenjanlarındaki ilanda Ege’de benim fakülte ve anabilim dalımda 2 kişilik kontenjan var. </p><p>Dediğiniz gibi yatay geçişimi iptal ettirip yani çanakkaledeki doktora kaydımı sildirip egedeki kontenjana başvursam. YÖK’ ün beni çanakkalede ÖYP kadrosuna alacağına dair yazı bunu yapmamı engeller mi? Ege’de enstitü ile konuştum bu kontenjanlara başvurabilirsin dedi ama 35’le Çanakkale seni buraya göndermeye razı olacak mı? dediler. Artık egedeki kontenjanlar ÖYP kapsamında olduğu için başvurursam 35’ le gelmeden Ege’deki eğitimine devam edemezsin dediler. Bu kontenjanlara başvurup 35’le gelebilmen içinde YÖK hem bizden hemde çanakkaleden yazı isteyecek dediler. Bu yüzden çanakkaleyi ikna etmen lazım dediler. </p><p>Ege’ deki kontenjana başvurmadan, ÖYP desteğinden yararlanmadan doktora eğitimime devam edebilmem için 01.09.2010 tarihli 28 nolu oturumun 2. maddesi ile bunu yapabilirim. Ama 3.11.2011 tarihli 31 nolu oturumun 1 nolu kararına göre de “ÖYP desteklerinden yararlanmamak koşuluyla 35. madde ile gidenlerin puanları 65 ve üstü olanların doktora eğitimlerini tamamlamalarına” diyor. Acaba 3.11.2011 tarihindeki karar 01.09.2010 tarihli kararı etkileyip yani bu kararın yerine geçip benim 35. madde olmadan öyp kadrosuna alınarak egedeki doktora eğitimime çanakkalede devam etmemi engelliyor mu? Anlayamadım açıkçası. </p><p>Birde çanakkalede hocalarınla konuşma demişsiniz ama zaten kaydımı onlardan habersiz buradan sildirince daha da sinirlenip başlayacaklar azarlamaya ve tehdite. Ama savaşı başlatacağım kesin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bakıri, post: 79865, member: 7501"] Ahmet hocam, şu anki durumum şöyle; burada derslerimi yatay geçişle saydıkları için şubat ayında yeterlilik için danışmanım benden gün bekliyor ve YÖK' ten çanakkaleye beni daha doğrusu fakültemde doktora programını ÖYP kapsamına geçireceklerine dair yazı geldi. Bir de bugün kü ÖYP kontenjanlarındaki ilanda Ege’de benim fakülte ve anabilim dalımda 2 kişilik kontenjan var. Dediğiniz gibi yatay geçişimi iptal ettirip yani çanakkaledeki doktora kaydımı sildirip egedeki kontenjana başvursam. YÖK’ ün beni çanakkalede ÖYP kadrosuna alacağına dair yazı bunu yapmamı engeller mi? Ege’de enstitü ile konuştum bu kontenjanlara başvurabilirsin dedi ama 35’le Çanakkale seni buraya göndermeye razı olacak mı? dediler. Artık egedeki kontenjanlar ÖYP kapsamında olduğu için başvurursam 35’ le gelmeden Ege’deki eğitimine devam edemezsin dediler. Bu kontenjanlara başvurup 35’le gelebilmen içinde YÖK hem bizden hemde çanakkaleden yazı isteyecek dediler. Bu yüzden çanakkaleyi ikna etmen lazım dediler. Ege’ deki kontenjana başvurmadan, ÖYP desteğinden yararlanmadan doktora eğitimime devam edebilmem için 01.09.2010 tarihli 28 nolu oturumun 2. maddesi ile bunu yapabilirim. Ama 3.11.2011 tarihli 31 nolu oturumun 1 nolu kararına göre de “ÖYP desteklerinden yararlanmamak koşuluyla 35. madde ile gidenlerin puanları 65 ve üstü olanların doktora eğitimlerini tamamlamalarına” diyor. Acaba 3.11.2011 tarihindeki karar 01.09.2010 tarihli kararı etkileyip yani bu kararın yerine geçip benim 35. madde olmadan öyp kadrosuna alınarak egedeki doktora eğitimime çanakkalede devam etmemi engelliyor mu? Anlayamadım açıkçası. Birde çanakkalede hocalarınla konuşma demişsiniz ama zaten kaydımı onlardan habersiz buradan sildirince daha da sinirlenip başlayacaklar azarlamaya ve tehdite. Ama savaşı başlatacağım kesin. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak