Aynı Okul ve Aynı Enstitüde İki Alana Kayıt Yaptırılabilir mi?

++alyansss

Kısıtlanmış Üyelik
selamlar halen tezli yl kaydımın bulunduğu enstitüye başka alana başvurmak istiyorum bu mümkün müdür ve kayıt mümkünmüdür ?,teşekkürler.

A

Akademik Forum

Guest
hocam aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum öğrenebildiniz mi acaba? aynı okulda farklı enstitüde oluyor diye biliyorum ama aynı okulda aynı enstitüde olması durumu muallak.

A

Akademik Forum

Guest
Maalesef hocam henüz cevaplayan olmadi.bilen biri varsa yardimci olabilir mi arkadaslar

A

Akademik Forum

Guest
Hocam peki geçen yil iki dönem özel ogrenci olarak yuksek lisanstan ders aldim.bu sene asil öğrenci olarak drvam edecegim. Fakat ayni zamanda ayni enstitude farkli bir bölüm daha kazandim . Bu durumda da dediginiz mu geçerli oluyor öğrenebilir miyim

ykpkr

Öğrenci
Hocam peki geçen yil iki dönem özel ogrenci olarak yuksek lisanstan ders aldim.bu sene asil öğrenci olarak drvam edecegim. Fakat ayni zamanda ayni enstitude farkli bir bölüm daha kazandim . Bu durumda da dediginiz mu geçerli oluyor öğrenebilir miyim

eğer dönem kazancınız varsa 2 si birden olabilir gibi görünüyor ancak ikiside birinci dönemden başlıyorsa olmaz sanırım.

A

Akademik Forum

Guest
Evet aldigim dersleri saydirinca 4 dersim kalmış oluyor hocam yani inşallah dediğiniz gibi avantajı olur

corhan

Öğrenci
Yaptirabilirsiniz diye biliyorum. Bir arkadasim bu sene sakarya universitesinde saglik bilimleri enstitusunde 2 farkli bolume kabul edildi. Kayit sirasinda isterse iki bolume birden kayit yaptirabilecegi soylendi. Hos o birini secti ama 2 bolume de kayit yaptirma hakki vardi.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi