İlan numaralarını verir misiniz.Merhaba arkadaşlar,
Bir üniversite şuan ilandalar, ancak 3 seferdir ilana çıkmışlar hepside askıda.
Yani atıyorum tarihleri..
11 kasım 15 kasım ve 24 kasımda ilana çıkmışlar.
11 kasımdaki ilanına başvurduk diyelim aynı bölüm için 24 kasımdaki ilana başvurabilir miyiz?
İlan numaralarını verir misiniz.
Merhaba arkadaşlar,
Bir üniversite şuan ilandalar, ancak 3 seferdir ilana çıkmışlar hepside askıda.
Yani atıyorum tarihleri..
11 kasım 15 kasım ve 24 kasımda ilana çıkmışlar.
11 kasımdaki ilanına başvurduk diyelim aynı bölüm için 24 kasımdaki ilana başvurabilir miyiz?
Verdiğiniz linkteki ilanlar aynı bölümlere ait değil ?
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ--->DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ--->ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ--->DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ--->MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ--->MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
Ama şöyle bir şey var;
Verdiğiniz linkteki ilanlar aynı bölümlere ait değil ?
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ--->DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ--->ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ--->DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ--->MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ--->MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
Ama şöyle bir şey var;
Hocam heriki bölümde makine mühendisliği lisans mezuniyeti istiyor. İkisinin şartlarını da sağlıyorum ancak bu iki ilan farklı tarihlerde açıldığı için ikisine de başvuru yapamaz mıyım? Yoksa açıklama da yazıldığı gibi sadece birine mi başvurabiliyorum. Benim bildiğim aynı tarihli ilanlar arasından sadece birine başvuruluyor diyeydi o yüzden.
Peki 5. madde de yer alan (https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=53779)
5- Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak, not sistemlerinin 100lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir.
Bu açıklama için ön değerlendirme sıralaması belirlenirken lisans ortalamamız da mı hesaba katılacak yanlış mı anlıyorum?
İşte bu sadece 24 kasım ilanlarında var, ama diğerini etkiler mi? Bana yalnızca 24 kasım ilanlarındaki aynı şartlar içeren kadrolara başvurulamaz gibi geldi.
Diğer ilanlarda yok, bence sadece 24 kasım ilanları için ama tabi üniversite ne der bilinmezKapsamı çok geniş bir açıklama olduğu için, aynı üniversitenin o sırada aktif olarak ilanda olanlardan yalnızca birine başvuru yapılabilir, gibi anladım ben. Diğer ilanda bu açıklamaya dikkat etmemiştim. Eğer yoksa, farklı tarihlerdeki ilanlara başvuru yapılabilir gibi anlaşılıyor.
Büyük ihtimalle kabul etmek istemezler ama yasal olarak da engel olamazlar gibi.Diğer ilanlarda yok, bence sadece 24 kasım ilanları için ama tabi üniversite ne der bilinmez