Bana bi tezsiz yüksek lisans yaz :)

hasankurt

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

Askerliği tecil etmek için tezsiz yüksek lisans yapmak istiyorum. Hani YAPMAYA YAPIYORUM ehh belki işime yarayabilecek bir bölümde yapayım diyorum.
Sizden ricam işime yarayabilecek bir tezsiz YL önermeniz.

Uluslararası İlişkiler mezunuyum.
Şuanda Gaziantep Adliyesi'nde Zabıt Kâtibi olarak görev yapıyorum.

Gaziantep Üniversitesinde şu an da olan Tezsiz YL bölümleri :
*İktisat ABD
*İşletme ABD
*Tarih ABD
*Medya ve İletişim Sistemleri ABD
*Kentleşme ve Top.Entegrasyon ABD
*İş Sağlığı ve Güvenliği ABD
*Spor Yönetimi ABD
*Sağlık Kurumları İşletmeciliği ABD
*Uluslararası Ticaret ve Pazarlama ABD
*Kadın Çalışmaları ABD
(Kapsamlı Liste için : Gaziantep Üniversitesi Enstitüleri )

Bu arada işimi küçümsemek gibi olmasın ama bi türlü içime sinmedi. 1 Ay oldu başlayalı.
Hani yapacağım tezsiz YL'ın bana bir "B" planı oluşturmasını ve bana yeni bir iş arama umudu versin istiyorum.

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

İyi çalışmalar.

D

delice

Guest
Ya he he kaç askerden sen. Senin gibi askerden kaçan adamı nasıl memur yaparlar ben de onu anlamam!

hasankurt

Öğrenci
Konu askerden kaçmak ya da gitmemek için bahane bulmak değil.
6 ay ortadan kaybolmam bir çok sorun çıkartıyor (ailevi). En azından bu yıl için. O yüzden tezsiz yl yapmaya yapıyorum bari iyi bir alanda yapayım dedim.
Yardımcı olacak arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
İyi çalışmalar.

Brk07

Öğrenci
Hocam askere niye gitmiyorsun bilmiyorum ama burada seni yargılamaz bize düşmez. Demek ki geçerli sebeplerin var. Burada atıp tutmak kolay olur bizim için.

B planı oluşturacak tezsiz yüksek lisans programı'da çok bekleme hocam. Kendini geliştirmek istediğin bir konu varsa onu seç diğer türlü zaten tezsiz yüksek lisansın devlette bir geçerliliği yok diye biliyorum.

Ayrıca iş konusunda şunu söylersem sinirlenme. Lütfen işinin kıymetini bil. Eğer bilmiyorsan kendine şunu sor:
"-Şu an bu işte ayrılsam hangi sektörde çalışabilirim?"
"-Çalışacağım sektör bana ne kadar maaş verir?"
"-Çalışacağım sektörde işi ne kadar çabuk bulurum?"
"-Hangi işleri hak ediyorum veya ediyorsam niye girmiyorum?"

İşinin kıymetini bil hocam gözünü seveyim. Çok yoğun bir yerde bir çok insanın gözünün önünde onlara hizmet etmek için oradasın. Bir çok insanın vebalini unutma sakın hocam.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:

Bu alana bir cevap yazın...