başvuru Evrakı

adandpr

Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar
ben bir üniversitedeki araştırma görevlisi kadrosuna başvurucam ama özel şartlar tam bölümümü karşılamıyor aradım okulu akademiik kurul karar verecek denkliğe dedi.Lisans mezuniyetimle bölüm aynı . YL ise küçük bir fark var.Belgeleri gönderin kaybedeceğiniz bişey olmaz dediler ve belgelerde onaylı diploma fotokopisi istediler.Fakat şimdi başka bir şehirdeyim okula onay için gitme şansım yok noterde onaylanabilir ddiye duydum .bu önayın ücreti ne kadar olur yada onaysız gönderebilir miyim? (diplomanın üzerinde numarayla okuldan sorguşanabiliyor qr kod bile var üzerinde istenirse oradan taranabilir) bu durum da ne yapayım fotokopiyi normal şekilde göndereyim mi?

Teşekküler

A

Akademik Forum

Guest

nameeap

Öğrenci
Başvuru Evrakı

Merhaba,
Bu gün araştırma görevliliği ilanı için başvuru yaptım/dosya teslim ettim, fakülte öğrenci işleri başvuruyu aldı, birkaç evrakı aslı gibidir yaptı. Ancak başvuru yaptığıma dair bir belge veya başvuru numarası vermedi. Sonuçlar açıklandığında başvuru yapmadınız deseler kanıtlayacak birşey yok.

t_laylaylay

Öğrenci
şaşırdım açıkcası üniversite diplomasını lisenin onaylaması garip geldi.
Teşekkürler yarın gidip sorayım

Hocam herhangi bir devlet kurumunun onaylaması yeterli oluyor. İlkokul bile olur. E-devletteki mezuniyet belgesini gönderebilirsiniz. Transkript onaylatmanız gerekirse liselere gidin dediğim gibi. Notere para vermeyin.

Merve

Baş Editör
şaşırdım açıkcası üniversite diplomasını lisenin onaylaması garip geldi.
Teşekkürler yarın gidip sorayım

Hocam her üniversite kabul etmiyor bilginiz olsun. Üniversiteye sorun isterseniz. Arkadaşımın başına gelmişti oradan biliyorum, yine başka bir arkadaşımın başvurusu da kabul edilmişti. Değişiyor bu da.