Başvuruda İstenen Hizmet Belgesi Nedir

franz392

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Kadir Has Üniversitesinin araştırma görevlisi ilanında istenen belgeler arasında 'Tecrübe şartını sağladığına ilişkin çalıştığı kurumdan alınan hizmet belgesi' gibi bir şey var. Oysa daha önce bir kamu kuruluşunda falan çalışmadım. İlandaki şartlarda en ayırıcı olan ilgili bölümlerden birinde yüksek lisans yapıyor olmak. Onun dışındakiler her ilanda bulunan genel maddeler. E devletteki 4A Hizmet Belgesine baktım ama çok alakasız bir döküman gibi geldi bana. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

eczak

Yardımcı Editör
Hocam merhaba ben o hizmet belgesi için e-devletteki SGK Hizmet dökümünü ekledim, bir de deneyimli olduğuna dair belge diyordu onun için de çalıştığım yerlerden o iş ile ilgilendiğime dair belge aldım. Başvurumu yaptım. Bir sorun çıkmadı şu zamana kadar juri kurulup ön değerlendirme kabul edilecek mi bende merak ediyorum.

franz392

Öğrenci
Hocam merhaba ben o hizmet belgesi için e-devletteki SGK Hizmet dökümünü ekledim, bir de deneyimli olduğuna dair belge diyordu onun için de çalıştığım yerlerden o iş ile ilgilendiğime dair belge aldım. Başvurumu yaptım. Bir sorun çıkmadı şu zamana kadar juri kurulup ön değerlendirme kabul edilecek mi bende merak ediyorum.

Merhaba. Açıkçası ilanda tecrübe istiyorlar mı tam anlayamadım, 'tecrübe şartını sağlayan hizmet belgesi' istemeleri daha önce çalışmayanlar başvuramaz anlamına mı geliyor yoksa formalite mi? Gidip başvurmayı denemeden öğrenemeyeceğim sanırım.

İlanda şartlar "falan lisanstan mezun olmak filan alanda yüksek lisans yapıyor olmak ve alanında şu kadar yıl tecrübesi olmak" şeklinde midir? İlanda tecrübe şartı yoksa, tecrübe belgesi varsa verirsiniz Yoksa da başvuru yapabilirsiniz.

eczak

Yardımcı Editör
hocam benim ilanımda alanında 5 yıl deneyim istiyor bu nedenle hizmet belgesi dökümü almam gerekti. ilan sayfasını detaylıca okuyun. tecrübe veya deneyim geçmiyorsa belirli bir süre doğrudan başvurursunuz.

franz392

Öğrenci
İlgili alanda yüksek lisans yapıyor olma şartı var. Ayrı olarak x yıl çalışma şartı gibi bir madde olmadığına göre dediğiniz gibi üniversite 'Çalıştıysan o belgeyi de getir' diyor, yani tecrübe şartı yok, cevaplarınız için teşekkürler.