Bellek Çalışması Katılım Ricası

Arezu

Öğrenci
Merhaba,

İstanbul Bilgi Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı bünyesinde Dr. Öğr. Üyesi Ümit Akırmak danışmanlığında yürüttüğüm tez çalışması kapsamında otobiyografik bellek ile zaman perspektifi arasındaki ilişkiyi inceliyorum. Salgın nedeniyle katılımcı bulmakta zorlanıyorum.

Yaklaşık 25 dakika süren çalışmama katılarak bana destek olursanız sevinirim.

Çalışmaya 20 ile 30 yaş arası herkes katılabilir.

Aşağıdaki linkten çalışmaya ulaşabilirsiniz. Sorunuz olursa bana buradan veya email adresimden ulaşabilirsiniz.

https://bilgipsy.qualtrics.com/jfe/form/SV_6ukNPXR6evEAZwN

Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

karmate

Öğrenci
maalesef çok uzun bir çalışmadan söz ediyorsunuz. şahsi kanaatim, çok fazla kişi bulamayabilirsiniz çalışmanıza katılacak

Arezu

Öğrenci
:) Doğru biraz uzunca. Katılımcıların kendileri için önemli bir anıyı yazmaları gerekiyor, bu yüzden.
Ama hazır evde günler birbirine karışmışken iyi bir aktivite olabilir.

finduilas

Profesör
:) Doğru biraz uzunca. Katılımcıların kendileri için önemli bir anıyı yazmaları gerekiyor, bu yüzden.
Ama hazır evde günler birbirine karışmışken iyi bir aktivite olabilir.

Evde gunler birbirine karismisken? Su gunlerde tatilde oldugumuz, evde bos bos oturdugumuz saniliyor ya, en cok ona uzuluyorum valla. Anketinize vakit ayiracaktim ama su mesajinizi gordukten sonra butun istegim gitti. Size kolay gelsin.

Arezu

Öğrenci
Çalışma linkini bugün artık kapatıyorum. Katılımınızla bu sıkıntılı süreçte verilerimi toplayabildim. Destek olan herkese tek tek teşekkür ederim 🙏 Çalışmanın sonuçları ile ilgili sorularınızı anket linkinde belirttiğim mail adresinden bana yazabilirsiniz.