BESYO Mesleki Bilgi Değerlendirme Sınavı ve Mülakat Hakkında Bilgi

Shaire

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

İlk defa Yüksek Lisans başvurusu yaptım ve tecrübesizim. Başvuruyu Marmara Üniversitesi'ne yaptım ve az önce mail geldi, içeriği ise sınav giriş belgesi.

Spor Yöneticiliği mezunuyum ve Spor Yönetim Bilimleri üzerine tezli yüksek lisans için başvurdum. 03.07.2017 tarihinde Mesleki Bilgi Değerlendirme Sınavı'na gireceğim fakat bu sınav nasıl olur neyle olur neler sorulur hiçbir fikrim yok. Bu sınavdan geçebilirsek eğer mülakata gireceğiz sanırım ve mülakatta da neler sorulur edilir daha önceden bu sınavlara giren ve tecrübesi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

E

Ecy86

Guest
Hakkaniyetli sınav

Marmara besyo spor yönetim bilimleri yüksek lisans a başvurdum. Ales uds not ort. Bilim sınavı ve mülakat yapıldı. Bilim sınavında yönetimin fonksiyonları nelerdir? Şu yönetim yaklaşımı nedir? Spor tesisleri işletmeciliği vb. Sorunlara kendimce doğru cevaplar verdim. Diğer kriterlerimde gayet iyiydi. Bilim sınavı sonrası ales uds not ort. Bilim sınavı hesaplamaları yapılarak liste asıldı. Puanlamada 1. Sıradaydım ve 24 kişiden 12 kişi alınacaktı. Daha sonra mülakata girdik sayın bölüm başkanı eski milli takım mentörü saygı değer hocamız bizi değerlendirdi ve bilin bakalım 1. Sırada yer almışken mülakat öncesi, 1 hafta sonra açıklanan ve mülakatın %15 etkili olduğu degerlendirme de o 12 kişi arasına girebildik mi? Tabiki 😁 giremedik. Buradan saygıdeğer prof. Mentör, yazar, NLP uzmanı..... vs. Hocamıza hakkaniyetli davranışı için teşekkür ederim. Sonra da hükümete sallarlar sosyal demokrat olduklarını söyleyerek. Siz ilk önce aynaya bakın...