BESYO Mezunu Alandışı Nerelerde Yüksek Lisans Yapabilir

gizemengin

Öğrenci
merhaba arkadaşlar maalesef ege üniversitesi gibi bir üniversite de öğretim elemanı eksiğinden dolayı besyo bölümü yükseklisans açamıyor acaba besyo mezunu arkadaşlar alan dışı hangi bölümlerde yükseklisans yapabilirler yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim teşekkürler.

ben de Ege 2008 öğretmenlik mezunuyum. şu an trakya üni. Beden Eğitimi spor a.b.d'da yüksek lisans yapıyorum. fakat doktoramı psikoloji de yapma düşüncesindeyim. bizim bölüme hitap eden bir çok lisansüstü sosyal bilimler ve sağlık bilimleri ile ilgili bölümler mevcut. sen de eğitim bilimleri, psikoloji, sosyoloji, felsefe alanlarında, kabul gördüğün takdirde ve bir yıl ekstra bilim hazırlığını verdiğin takdirde bu alanlardan yatkın olduğun birisinde lisansüstü eğitim yapabilirsin.

gizemm_fb

Öğrenci
ben de Ege 2008 öğretmenlik mezunuyum. şu an trakya üni. Beden Eğitimi spor a.b.d'da yüksek lisans yapıyorum. fakat doktoramı psikoloji de yapma düşüncesindeyim. bizim bölüme hitap eden bir çok lisansüstü sosyal bilimler ve sağlık bilimleri ile ilgili bölümler mevcut. sen de eğitim bilimleri, psikoloji, sosyoloji, felsefe alanlarında, kabul gördüğün takdirde ve bir yıl ekstra bilim hazırlığını verdiğin takdirde bu alanlardan yatkın olduğun birisinde lisansüstü eğitim yapabilirsin.

peki beslenme ve diyetetik üzerine yüksek lisans yapabiliyormuyuz biz?

Dside

Öğrenci

Merhaba bende Mersin besyo mezunuyum ancak gecen sene egitim bilimleri icin yuksek lisansa başvurduğumda egitim fakultesi mezunu olmam gerektiği söylendi :( bununla ilgili bilginiz var mı tesekkurler

sidneh

Profesör
Yüksek lisans ve doktora için enstitülerin kendi şartları olabiliyor, bu şartlar ilanlarında belirtilir. İlanında BESYO mezunu olmak yazan ya da lisans mezuniyetine dair bir şey belirtilmeyen her lisansüstü eğitime başvurabilirsiniz.

Dside

Öğrenci
Yüksek lisans ve doktora için enstitülerin kendi şartları olabiliyor, bu şartlar ilanlarında belirtilir. İlanında BESYO mezunu olmak yazan ya da lisans mezuniyetine dair bir şey belirtilmeyen her lisansüstü eğitime başvurabilirsiniz.

Peki bu söylediğiniz oyp arastirma gorevlisi olmak icinde geçerli mi

B

BENQ

Guest
Besyo yüksek lisans

kamu yönetimi mezunuyum besyo da yüksek lisans yapabilir miyim? yapabilirsem hangi dalları önerirsiniz.

A

Akademik Forum

Guest
sınıf öğretmenliği mezunuyum, 12 yıl sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra, yan alanım beden eğitimi olduğu için alan değiştirip beden eğitimi öğretmenliğine geçtim, halen milli eğitimde beden eğitimi öğretmeniyim. beden eğitimi spor yüksek okulu mezunları gibi spor yönetimi alanına yüksek lisansa başvurabilir miyim?

B

besyo tokat

Guest
yüksek lisans

besyo mezunuyum akademisyen olmak istiyorum yüksek lisanssı nasıl yapmalıyım hangi alanlarda yapailirim