Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Giriş Sınavı

göksu_tüy

Öğrenci
Arkadaşlar araştırmalarıma rağmen internetten bu konuda tam bilgi edinemedim sorular genellikle hangi konular üzerine soruluyor, daha önceden bu tür sınavlara girenler yardımcı olabilir mi acaba? Saygılar..

sabihagökçenn

Kısıtlanmış Üyelik
ben alan dışından sınava gırmıstım, bana once c den sonra c++ , fortran , sonra veri tabanı nasıl hazırlanır, ağ sistemleri ve yönlendirme hakkında neler biliyorsun dıye sordular, birde kodlamalar dan bır soru gelmıstı

göksu_tüy

Öğrenci
ben alan dışından sınava gırmıstım, bana once c den sonra c++ , fortran , sonra veri tabanı nasıl hazırlanır, ağ sistemleri ve yönlendirme hakkında neler biliyorsun dıye sordular, birde kodlamalar dan bır soru gelmıstı

teşekkür ederim. Hangi üniversitede soruldu acaba bunlar? Yıldız Teknik'e başvurdum ayın 20 sinde sınav var ben de alan dışı başvurumu yaptım, bir telaş aldı beni :)
Bu arada size de çok teşekkürler summerwine cevabınız için

sabihagökçenn

Kısıtlanmış Üyelik
teşekkür ederim. Hangi üniversitede soruldu acaba bunlar? Yıldız Teknik'e başvurdum ayın 20 sinde sınav var ben de alan dışı başvurumu yaptım, bir telaş aldı beni :)
Bu arada size de çok teşekkürler summerwine cevabınız için

vakıf üniversitesi burslu programa basvurmustum, ama ytu de de benzer sorularla karşılasırsın dıye tahmın edıyorum.aklıma gelmişken bir de yazılım mı donanım mı çalısmak ıstersın dıye de sormuslardı, şimdiden sınavında basarılar kolay gelsin:))