Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Bilim sınavından sonra şartları taşımıyorsunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="luckyluck" data-source="post: 479030" data-attributes="member: 100703"><p>hocam Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü yazıyordu bizim ünivertsite büyük olduğundan ve çok fazla bölüm olduğundan fen fakültesi ve Edebiyat fakültesi ayrı ayrı ve şu va bu durumda o zaman Ankara dil-tarih ve coğrafya fakültesi veya Elazığ da insani ve sosyal bilimler fakültesi mezunu olan arkadaşlar iç bir yere başvuramaz. hem hocam ön değerlendirmeyi geçtiğim için sınava girdim ve sınav sonucum değerlendirilmeye alınmamış</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>hocam bende bu şekilde biliyorum sonuçta fen edebiyat da olsa edebiyat da olsa bunun adı ankara da dil tarih ve coğrafya fakültesi, elazığda insani ve sosyal bilimler fakültesi ve hangisinden mezun olursanız olun sonuçta aynı yasal haklara sahipsiniz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="luckyluck, post: 479030, member: 100703"] hocam Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü yazıyordu bizim ünivertsite büyük olduğundan ve çok fazla bölüm olduğundan fen fakültesi ve Edebiyat fakültesi ayrı ayrı ve şu va bu durumda o zaman Ankara dil-tarih ve coğrafya fakültesi veya Elazığ da insani ve sosyal bilimler fakültesi mezunu olan arkadaşlar iç bir yere başvuramaz. hem hocam ön değerlendirmeyi geçtiğim için sınava girdim ve sınav sonucum değerlendirilmeye alınmamış [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] hocam bende bu şekilde biliyorum sonuçta fen edebiyat da olsa edebiyat da olsa bunun adı ankara da dil tarih ve coğrafya fakültesi, elazığda insani ve sosyal bilimler fakültesi ve hangisinden mezun olursanız olun sonuçta aynı yasal haklara sahipsiniz [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Bilim sınavından sonra şartları taşımıyorsunuz