Ankara Universitesi Bilim sinavina girdim ve her ne hikmetse 4 subatta aciklanmasi gereken sonuclar aciklanamadi(6 subatta acikladi) aciklanan sonuclar ise tam bir husran. Lisans hayatimda ayni sorulara benzer kagitlar vererek 90 lar, 95 ler aldigim sinavlardan bu universitede 23 puan aldim. Dalga gecer gibi Yuksek Onur Ogrencilerinin 23 alabilecegi bir sonuc yayimladilar. Diger bolumlere goz attigimda alesi 54 olan bir adayin, basvuru yapmasina nasil goz yumuldu orasi mechul, tezli yuksek lisanslarda cogu universitenin en az 60 ales sarti var,nasil olmussa 80 alesli adaylari ezmis, gecmis ve kazanmis. Ben kagidimdan, verdigim cevaplardan eminim. 6 sayfalik cevaptan olusan, guncel orneklerle bezeli bir kagit 23 olamaz. Okula itiraz dilekcesi yazar yazmaz , direk mahkemeye gitmek, hakkimi aramak istiyorum. Yeter artik!!! Liyakat diye kendini yirtan bu iki yuzlu akademisyenler Istanbul Univden mezun olan, farkli bir bakis acisi gormek icin ve kendini dahada gelistirmek icin Ankara Univi tercih eden bir kisinin ilerlemesini engellesine "Dur" demek lazim. Bilgi degisik kaynaklardan elde edildikce saglamlasir ve cesitlenir. Bu ve diger universitelerin 'Aman bizim ogrencimiz, onu alalim.' seklinde olan Ortacag zihniyetini yikmanin zamani. Ben kagidima guveniyorum, kesinliklr 23 luk bir kagit degil. Olayi yasal boyuta goturup, hukuki mucadelemi baslatmakta kararliyim. Bana bu surecte destek olacak ve bu haksizliga karsi sesini cikarmayan dilsiz seytan olmaktan sikilan, gelecegini kaygisiz ve torpilsiz bir sekilde kurmak isteyen herkesi mucadeleme destege bekliyorum. Sizlerinde itiraziniz varsa toplu davalar acabiliriz, bu konuda bir denetim mekanizmasi getirtir, keyfiyete son verdirir ve en azindan ogretim elemanlarinin bilim sinavini degerlenme asamasindaki haksizliklarina bir son verebiliriz. Bir yerden baslamaliyiz. Biz sustukca , digerleride susacak ve bu devran boyle devam edecek. Hakkimizi aramada bize yardim edecek avukatlar,vicdaninin sesini dinleyen ve bu sistemden rahatsizlik duyan akademisyenler ve en onemlisi ayni sonucla yuzlesen binlerce ogrenci. Hepimizin birlik olup, bu meseleye dur dememizin vakti. Desteginizi bekliyorum. Yonlendirici ve yol gosterici onerilerinize acigim. Ben mahkemeye basvuramam ama elimde delil var diyenlerinizde cikabilir , onlar adina da mucadele etmek icin, onlarin da delillerini bekliyorum.
Iyi gunler.
Iyi gunler.