bilişim //alandışı tezli

ECLİPSE1

Öğrenci
arkadaslar ,matematik tezliyi bıraktım. temel sebep :bu alanda bir sürü çalışma yapılmasına rağmen hatta bana kolay ve eğlnceli olmasına rağmen ,yoğun bir çalışmanın ardında ,herhangi somut bir ürün elde edilemiyor olması...(saatlerce masa başında bir sürü hesaplamalar... hiç zor gelmiyor ama butun bunları neden yaptığıma ben bir anlam veremedim)

bilgisayar mühendisliği abd de devam etmek istiyorum. ve açılan ilanda tüm koşulları sağlamaktayım. bu alanda mülakata girmiş arkadaslarıma birkaç sorum var

1) mülakatta bir program yazmam isteneckse uzun mu kısa mı tutmalıyım. (şimdi mini bir program hazırlayabilirm diyip 40 satır uzunluğunda bir program bence çok tutarlı değil, buda uzun değil ama aşamalarda bir sürü hata verebilir neticede ,bunları ayıklamak felan orda saçma olur )

2)bilişim/yazılım da devam etmek istiyorum (software),bilgisayar donanım (hardware) ile ilgili bir soru sorabilirler mi?

3)mülakata giren arkadaslar (özellikle alan dışı varsa) tecrübelerini paylaşabilirler mi?,TEŞEKKÜRLER

Son düzenleme: