Bir garip ilan

ran

Doçent
Sınav ve sonuç açıklama aynı gün olabilir (ki ben onu bile aynı gün görmedim), o neyse de... Ön değerlendirme ile sınavı tarihi aynı gün olamaz. Bir yanlışlık olabilir. Telefonla bilgi alın bence.

horozigo

Araştırma Görevlisi
Ön değerlendirme sonuçlarının açıklanmasıyla sınav giriş tarihi arasında en az 2 gün oluyor genelde. Askerde bile 2 gün yol izni veriliyor, bu ilanda bir karışıklık olabilir.

Okulu aramanızda bence de fayda var.

Numan500

Öğrenci

Memurlar'a düştüyse benim aramama gerek kalmadı demek ki. Bölümün anabilimdalı uluslararası ilişkiler, bilimdalı uluslararası ilişkiler ama ilan şartlarında Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek yapıyor olmak var. Bu tarih katakullisini de görünce insanın aklına ister istemez alacakları kişi belgelerini çoktan hazırladı da sunmak için mi bekliyor diye geliyor.

adandpr

Öğrenci
İstanbul aydın üniversitesinde buna benzer birşey oldu 1, yıl önce. Ön eleme açıklama tarihi sınavdan bir gün önceydi ama sınavdan 2 saat önce açıkladılarve sınav saati de o saatte açıklandı.Çoğu kişi sınava giremedi.Ve sınava 1 kadro için 15 kişi çağrılmıştı.(10 olabilir yönetmeliğe göre). Bir kişi sabah orada takım elbise ile hazır bekliyordu. Oradaki sekreterle şaka yapıp gülen biri,listede 12. sırada. Dürüst biriydi ben sınav saatini biliyordm zaten dedi sağolsun. Tahmin edin kim bu kadroyu kazandı?