bişi danışmak istiyorum da...?

SİLVANLI

Kısıtlanmış Üyelik
DEĞERLİ ARKADASLAR KONU REEL VE HAKLI BİR ELEŞTİRİ ALMIŞTIR.
(başlık metni tam hali ile aşağıda alıntıda yer almaktadır)

muleta

hocamıza eleştirisinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum

metni kaldırıp doğaçlama şiirlerle süsledim.

rahatszılık verdi isem ayrıca bağışlanmamı rica ederim.mutluluk hepimizle olsun.

SAYGILARIMLA.

Son düzenleme:

muleta

Öğrenci
arkadaslar (bilgi anlamında ) kitap yazabilecek kadar donanımlı olduğumu düşünüyorum (derleme) ancak acaba tez danışmanım için bunu yaparsam bana ne gibi bi artı sağlayabilir. (ben derleyeceğim ama onun ismi (yazarlığı) ile yayınlanacak. tabi uğraşması var.

akademik kariyerinize herhangi bir katkıda bulunmaz, ayrıca etik bir durum değil. size fayda sağlamasını istiyorsanız kendi adınızla yayımlayın.

muleta

Öğrenci
Hocam neden etik olmasın kendi isteğimle yaparsam. hocamızn güvenini almak için meşru herşeyi yapmıyor muyuz. ben doktorayı kesin almak için belki mantıklı olur dedim ama şimdi...mülakatta stres olum istemiyorum

sizin kararınız tabi hocam; bilimsel açıdan doğru bir davranış değil bence, şahsi görüşüm.
derleme sürecinde hocanızın desteği olacaksa, o da katkıda bulunacaksa iki isimli yayımlayın.
ama kendi içinizde böyle bir karar verdiyseniz herhangi bir engel de yok.

SİLVANLI

Kısıtlanmış Üyelik
akademik kariyerinize herhangi bir katkıda bulunmaz, ayrıca etik bir durum değil. size fayda sağlamasını istiyorsanız kendi adınızla yayımlayın.

sergüzeştten geçti yüreklerimiz
tel tel oldu ümitlerimiz

gel seninle kardeş olalım
harmanda bayram edelim
gül gülistan seyran olsun
güller sizinle menekşe bizim olsun

bir seda oldu alemi ervahtan
geldi alemler turi sinadan

ten sana yaban mı geldi
ey gönül neylersin
bir teni tene mi seversin

YURDUMUZ GÜZEL OLSUN
SİMALARIMIZ ŞEN OLSUN
GELİN KARDEŞLERİM
BİR RAHMANA DUA EDA EDELİM

sevgiler

sempati

Son düzenleme:

SİLVANLI

Kısıtlanmış Üyelik

kozadan çıktık börülce

pencerede idik

şimdi delikanlı olduk

hanım olduk

gelin sizinle yüreklerimiz bir olsun

cesur yürek,korkusuz
sempati

sevgilerimle

Son düzenleme:

bigpoint

Öğrenci
arkadaslar (bilgi anlamında ) kitap yazabilecek kadar donanımlı olduğumu düşünüyorum (derleme) ancak acaba tez danışmanım için bunu yaparsam bana ne gibi bi artı sağlayabilir. (ben derleyeceğim ama onun ismi (yazarlığı) ile yayınlanacak. tabi uğraşması var.

[MENTION=74667]++alyansss[/MENTION] bu kaçıncı hesabın :)
İstediğin kadar ismini degistir kendini hemen belli ediyorsun

bigpoint

Öğrenci
gerçekten (hakikaten şaşırdım ,sende bi gariplik var sayın insan bence vallahi sen normal değilsin ..başka güçlerin var inanki abi nasıl nasıl haber aldın yahu ...mümkün değil ama bak sen beni bendedn iyi tanıyamassın hatta (zaten tek bana güç veren iddam)

İNSANLAR İÇİNDE EN ÇOK KENDİMİ (VE BEN) TANIRIM.

gerçekten çok şaşırdım buyu muyu yaptın bence sen (buna benzer normal olmayan şeyler)başka açıklaması olamaz. benim yorumum.hay yarabbim sen beni koru içki zina gibidir buy ama allahım sen beni koru yemin ederim korktum (samimiyim)
Hahah [MENTION=74667]++alyansss[/MENTION] alem adamsin pardon silvanli pardon pardon kedi delisi pardon ya sempati ;) her kisiligin için bir hesap ha :)

++alyansss

Kısıtlanmış Üyelik
hak serleri hayreyler
zannetmeki gayreyler
arif anı seyreyler
mevlam görelim neyler
neylerse güzel eyler
erzurumlu i.hakkı

buna ihtiyacım var şu an ,görüşmek dileğiyle.

Son düzenleme:

Mr December

Baş Editör
yaf sen de abi çapın yetmez :) sen kimlen konuştuğunun farkında mısın , yahu o değil de sanırım artık bu siteye adım atan herkes tanıyor beni. ve bu iyi bişey değil ben hiçbi zaman tanınmak istememişim hay allah ya

- - - Güncellendi - - -

soussss nerdesin abi bi renk ver bu çocuk başıma zebellah 47 bu mu acaba hiç görünmüyo ki ama oda beni sevmezdi ki hiç. öle demedi ama mechanical onun kankası biliyorum :)

İfadelerinize dikkat ediniz yoksa ne olacağını biliyorsunuz söylememe gerek yok.