biyomedikal mühendisi var mı?

elkmuh46

Öğrenci
herkese merhaba;forumda biyomedikalci var mı hiç ?araştırma görevlisi bilim sınavı var ama ben elektrik-elektronik mezunuyum 1 haftam var hangi konular önem taşır bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen büyük iyilik etmiş olur.

finduilas

Profesör
Biyomedikalle ilgili temel konular, mesela biyomedikal goruntuleme sistemleri BT, MR, ultrason vs., biyomedikal sinyal isleme, analog devreler, ozellikle opamplar. Onun disinda SNR da onemli, onla ilgili soru gelebilir. Baska bir sey gelmiyor aklima.

finduilas

Profesör
teşekkür ederim çok umudum yok ama yine de gireyim sınava buralara göz atarım artık iyi çalışmalar.

Hayırlısı olsun hocam. Ben de elektrik elektronik çıkışlıyım, biyomedikalde yüksek yaptım, yardımcı olabileceğim bir şey olursa çekinmeyin lütfen.

Tapatalk kullanarak iPod touch aracılığıyla gönderildi

elkmuh46

Öğrenci
teşekkür ederim çok saolun acaba bizim bölümden nelerden soru gelir?örneğin haberleşme,modülasyon,sinyal işleme konvolüsyon,fetler vb elektronikle alakalı neler gelebilir bari ordan gelirse kaçmasın.bir de siz hiç biyomedikal bilim sınavı tarzı bir sınava girdiniz mi?soru ağırlığı nasıldı diyecektim.

finduilas

Profesör
teşekkür ederim çok saolun acaba bizim bölümden nelerden soru gelir?örneğin haberleşme,modülasyon,sinyal işleme konvolüsyon,fetler vb elektronikle alakalı neler gelebilir bari ordan gelirse kaçmasın.bir de siz hiç biyomedikal bilim sınavı tarzı bir sınava girdiniz mi?soru ağırlığı nasıldı diyecektim.

Girmiştim bir kere, hatırladığım kadarıyla opamplardan soru gelmişti, mantık kapılarından gelmişti, shift register sorusu vardı, sağa kayandı sanırım. Onun dışında hamilelikte neden ultrason kullanılır vardı. Bir şey daha vardı sanki ama onu hatırlamıyorum, 4 sene önceydi. :)

elkmuh46

Öğrenci
Girmiştim bir kere, hatırladığım kadarıyla opamplardan soru gelmişti, mantık kapılarından gelmişti, shift register sorusu vardı, sağa kayandı sanırım. Onun dışında hamilelikte neden ultrason kullanılır vardı. Bir şey daha vardı sanki ama onu hatırlamıyorum, 4 sene önceydi. :)

hocam çok saolun verdiğiniz bilgilere göre çalışıyorum resmen sınava :) sınav 28ne eğer hatırladığınız başka birşey veya bir döküman olursa sizden bunu bana ulaştırmanızı rica edebilir miyim?buradan yazsanız yeterli takip ediyorum.Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim kazanırsam buradan bir teşekkür mesajı yayınlayacağım :)

finduilas

Profesör
hocam çok saolun verdiğiniz bilgilere göre çalışıyorum resmen sınava :) sınav 28ne eğer hatırladığınız başka birşey veya bir döküman olursa sizden bunu bana ulaştırmanızı rica edebilir miyim?buradan yazsanız yeterli takip ediyorum.Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim kazanırsam buradan bir teşekkür mesajı yayınlayacağım :)
Rica ederim ne demek. :) insallah kazanirsiniz. Olursa paylasirim hocam.

Sent from my SM-N950U using Tapatalk