teşekkür ederim çok umudum yok ama yine de gireyim sınava buralara göz atarım artık iyi çalışmalar.
teşekkür ederim çok saolun acaba bizim bölümden nelerden soru gelir?örneğin haberleşme,modülasyon,sinyal işleme konvolüsyon,fetler vb elektronikle alakalı neler gelebilir bari ordan gelirse kaçmasın.bir de siz hiç biyomedikal bilim sınavı tarzı bir sınava girdiniz mi?soru ağırlığı nasıldı diyecektim.
Girmiştim bir kere, hatırladığım kadarıyla opamplardan soru gelmişti, mantık kapılarından gelmişti, shift register sorusu vardı, sağa kayandı sanırım. Onun dışında hamilelikte neden ultrason kullanılır vardı. Bir şey daha vardı sanki ama onu hatırlamıyorum, 4 sene önceydi.
Tapatalk kullanarak iPod touch aracılığıyla gönderildi
Rica ederim ne demek. insallah kazanirsiniz. Olursa paylasirim hocam.hocam çok saolun verdiğiniz bilgilere göre çalışıyorum resmen sınava sınav 28ne eğer hatırladığınız başka birşey veya bir döküman olursa sizden bunu bana ulaştırmanızı rica edebilir miyim?buradan yazsanız yeterli takip ediyorum.Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim kazanırsam buradan bir teşekkür mesajı yayınlayacağım