ercankb
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bu aralar kafam çok karışık kpssden bu sene umduğumu bulamadığım için yüksek lisans düşünüyorum artık. Araştırmalarım sonucunda Saraybosna da bir üniversite buldum. Gerekli şartları sağladım ve büyük ihtimalle kaydım yapılacak. Benim sizlere sormak istediğim soruya gelince, alanım bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği ve ben bilgisayar mühendisliğinde ingilizce eğitim ile yüksek lisans yapacağım kısmet olursa. Eğer imkanım olursa doktoraya da devam edeceğim. Şimdi ben bu yüksek lisans programından mezun olduğumda Türkiye'ye geri döndüğüm vakit üniversitelerin bilgisayar mühendisliği alanında yaptığı alımlara başvuruda bulunabilirmiyim? Benim amacım üniversitelere girebilmek sizce bu şartlarda bu mümkün olurmu acaba? Yaptığım iş doğru birşeymi çünkü artık hata yapma gibi bir lüksüm yok bitirdiğimde yükseklisansı yaş 27-28 olacak ve o aşamadan sonrada açıkta kalırsam çok çok kötü bir durum olacak. Bana bu konu hakkında tavsiye ve önerileriniz ne olur acaba. Yardımcı olabilirseniz eğer çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.