++alyansss
Kısıtlanmış Üyelik
selamlar bilişim ve mikrobiyoloji (virüsler,bakteriler,ve ökaryot gelişmiş hücreler) ilgi duyuyorum ...ancak bu iki alanın da dışında kalıyorum yinede dikkat etiğimöde wikipediada örneğin clostriidum tetani, clostridium boutilin bakterisi,variola majör virüsü hk ilgili metni okurken çok zevk aldım boş zamanlarımda okuyorum böyle ancak alan bunların dışında kesinlikle bilişim çoğu okul sadece bil.müh ve e.e. müh mezunları kısıtlaması koyduğundan onlar da kapalı gibi enformatiğe de ben başvurmak istemiyorum ancak sizce ilgi duyduğum için bu yukarıdaki mikrobiyoloji alanında başarılı olur muyum ayrıca mülakatta ne gibi şeylker sorulabilir bana ,açıklamalarda koşulları sağlıyor görünüyorum..
- - - Güncellendi - - -
not: yaa kendi bölümüme başvuru yapıp tüm kaz<analarla tesadüfen tanıştıktan sonra öğrendim ki ne yazıkki hemen hepsi torpilli ..bu alanda muhtemelen genel sorulursa bi kaç soruya hobby olarak boş zamanlarda değerlendirdiğim bu bilgilerimi (oda öle bi soru denk gelirse) kullanarak doğru cevaplarım ve sorulması üzerine "bu alana ilgi duyuyorum" demekten başka fırsatım yok ..
- - - Güncellendi - - -
not: yaa kendi bölümüme başvuru yapıp tüm kaz<analarla tesadüfen tanıştıktan sonra öğrendim ki ne yazıkki hemen hepsi torpilli ..bu alanda muhtemelen genel sorulursa bi kaç soruya hobby olarak boş zamanlarda değerlendirdiğim bu bilgilerimi (oda öle bi soru denk gelirse) kullanarak doğru cevaplarım ve sorulması üzerine "bu alana ilgi duyuyorum" demekten başka fırsatım yok ..