Surveillance
Öğrenci
Arkadaşlar bu İhtisaslaştırılmış ÖYP denilen sistem şuan uygulanmaya başlandı mı? Ayrıca, bu İht. ÖYP kadroları için sözlü sınav olacağı söyleniyordu ama eğer bu kadrolar 'İht. ÖYP kadrosu' ise neden aynı şart ve kriterlere sahip olan bazı okullar yazılı, bazıları sözlü sınav yapacaklarını söylüyor? Yoksa bunlar İht. ÖYP kadroları değil de İht. kadroları daha sonra mı açılacak? Bir de kadrolar bildiğiniz üzere 50/d kadroları. Yani 50/d olması acaba kesin olarak doktora sonrasında kapının önüne konulacağımız anlamına mı geliyor? Acaba 33/a'ya geçişimiz sağlanabilir mi?
Bir de ilgili bölümde yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak şartı ile ilgili olarak, ben şuan başvurduğum bölümde 'ilgili alanda lisans mezunu olmak ve yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak' şartını sağlıyorum. Şuan yüksek lisans öğrencisiyim. Şimdi ben kabul olursam, gerekli şartı sağladığım halde yani kendi bölümümde yüksek lisans yapıyor olduğum halde yine de yüksek lisansımın geçersiz sayılması gibi bir ihtimal mi var acaba?
Bir de ilgili bölümde yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak şartı ile ilgili olarak, ben şuan başvurduğum bölümde 'ilgili alanda lisans mezunu olmak ve yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak' şartını sağlıyorum. Şuan yüksek lisans öğrencisiyim. Şimdi ben kabul olursam, gerekli şartı sağladığım halde yani kendi bölümümde yüksek lisans yapıyor olduğum halde yine de yüksek lisansımın geçersiz sayılması gibi bir ihtimal mi var acaba?
Son düzenleme: