Bazinga, bu sefer mesajıma yzdığın için okudum. Belki üslubun düzelmiştir diye. Bir ülkenin dilinin güzel konuşulması için uyarıda bulunmak yurtseverliktir. kimseye çamur attığım yok. Haber ortada. Adamın biri, okuması gereken parayla seyahat ediyorr. Derslerini soran da yok. Bursum kesildi. Çünkü adamın birin kafasına uyum sağlayamadım. Bu durum sizi neden geriyor. Ayrıca, gitmesi geekenler, bu ülkenin dilini bile düzgün konuşmak için çabalamaktan aciz olanlardır. Dost acı söyler. Başınızı kuma gömmek size huzur verse de bana vermiyor. Bir daha benim mesajlarıma cevap yazmayın. Benle kan davanız varmış gibi cevap yazmak için kendinizi yormayın. Belki egemen görüşün tarafındayım, onlar ne yaparsa haklı diyorsunuz ama egemen görüşün insanlıkla, adaletle, hakla, hukukla bağlantısı olmadığı sürece sizin huzurunuzdan bana ne. Gidin kendinize yeni konu açıp bana istediğinizi saydırın ama lütfenn sizin gibi salla başı al maaşı ya da bana dokunmayan yılan bin yaşasın ya da ... anlayışındaki kalıplardan uzak durma hürriyetime saygı duyun.
- - - Güncellendi - - -
Sayın editör, bazinga adlı kişiyi yoksay listeme eklediğim halde başlıklarıma cevap yazıyor. Bu durumun kasti olduğunu düşünüyorum. Bu kişinin başlıklarıma cevap vermesinin engellenmesi ve benzeri durumlar için forumun yeniden düzenlemesini istiyorum Saygılarımla.