Bursa'da YDS Kursu Önerisi

yasaratis

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba,

Malumunuz dil ülkemizdeki her kesimden kişi için problem arz etmekte ve dolayısıyla her adımımızda önümüze set geriyor. YDS için Bursa'da yaşayıp da kurs alan varsa tavsiyelerini almak isterim. Son YDS den 50 aldım ama bana lazım 70. Kurs konusunda yardımcı olursanız sevinirim ...
Kolay gelsin dileklerimle, iyi çalışmalar ...
 
A

Akademik Forum

Guest
Bursa dil kursu

Bir dil kursu kendi reklamını ancak bu kadar yapar . Aynı isimle tüm sayfalara reklam yapmış . Bırakın insanlar kendi değerlendirme yapsın . Aynı dil kursu kendi reklamını yaparken başka kursları da yerden yere vurmuş .
 

yağmurlu1

Öğrenci
Yds ve yök dil sınavlarına hazırlanırken yoğun ve farklı türlerde çözüp kelime çalışmanızı öneririm. Yds eğitiminde yayın ve hocanın sınav hakimiyeti çok önemli. akademik batı dilleri ve tömer tavsiye ederim
 

gözdepişkin

Öğrenci
Kaliteli eğitim almak herkesin hakkkıdır ama bursada bu işe önem veren tek kurum Aysun uğuş dil okuludur.özellikle online eğitimde çok başarılılar.
 

gözdepişkin

Öğrenci
yds toefl ve tüm dil sınavlarında başarılı olmamın nedenidir Aysun uğuş dil okulu online eğitim ile gerçekten başarılılar.

- - - Güncellendi - - -

Bursadaki en azim ve kararlı dil okulu olan Aysun uğuş dil okulunu tavsiye ederim ben ve yakınlarımın yds ve toefl sınavları için destek aldığım kurumdur kendileri gerçekten çok başarılı bir dil okuludur.

- - - Güncellendi - - -

Dİl öğrenmenin en kolay ve başarılı yolu Aysun upğuş dil okulunda ders almaktır .

- - - Güncellendi - - -

Dil öğrenirken pes etmeniz halinde bile size destek olan bir dil okulu düşünün pandemi dolasıyıla size online destek bile veriyor daha ne olsun ki tavsiyem Aysun uğuş dil okuludur.
 
Üst