Çalışırken yüksek lisans yapmak

adandpr

Öğrenci
Herkese merhaba ben istanbul üniversitesi sosyal bilimler enstitüsünde yüksek lisansa hak kazandım ve kaydımı yaptırdım. Fakar bu arada özel sektörde işe başladım. sadece sınavlara giderek yüksek lisansı başarabilirmiyim? yada derslerin akşam yapılması gibi bir durum söz konusu olabilir mi ?. Daha önce bu şekilde yapanlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

nrtzl

Öğrenci
izin vereceklerini sanmıyorum en iyi ihtimalle bir güne toplarlar dersi o da mümkünse
alternatifler için üni ile konuşmanız gerekir

finduilas

Profesör
Herkese merhaba ben istanbul üniversitesi sosyal bilimler enstitüsünde yüksek lisansa hak kazandım ve kaydımı yaptırdım. Fakar bu arada özel sektörde işe başladım. sadece sınavlara giderek yüksek lisansı başarabilirmiyim? yada derslerin akşam yapılması gibi bir durum söz konusu olabilir mi ?. Daha önce bu şekilde yapanlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Istanbul Unisini bilemem de ben ITU'de cok zorlanmistim. Isten cikip derse, dersten cikip ise gitmek zorunda kaliyordum ve bu yuzden ders sonralarinda arkadaslar toplanip calisirken ben katilamiyordum. Ya da bazen is yuzunden derse gidemedigim oluyordu. Hocalar basta anlayis gosterirken sonradan sorun cikarmaya basladi falan. Yani isi bastan siki tutun derim ben.

sueno

Kısıtlanmış Üyelik

bilim alanı tanımlanmamış!..

Merhabalar

Önermiyorum.

Son düzenleme: