Cambridge IELTS Seti Paylaşım

ALATARIEL

Öğrenci
ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER,bunları gerçekten uzun süredir arıyordum,ielts için türkçe kaynak olarak ne kullanmalıyız bu konuda bir fikriniz var mı?

ressam

Öğrenci
çok teşekkürler tam ihtiyacım olan şeydi,ben arşiv olarak indir seçeneğinden indiriyorum tam olarak o şekilde indiriliyor değilmi emin olmak için?

Tarko

Doçent
Arkadaşlar telif hakkı bulunan bir eseri sitede paylaşmanız siteyi zor duruma sokar, internetin farklı birçok mecrasında bulabileceğiniz alternatifler var. Ya da bir google grup oluşturup oradan paslaşabilirsiniz.

ressam

Öğrenci
Arkadaşlar telif hakkı bulunan bir eseri sitede paylaşmanız siteyi zor duruma sokar, internetin farklı birçok mecrasında bulabileceğiniz alternatifler var. Ya da bir google grup oluşturup oradan paslaşabilirsiniz.
Haklısınız aslında ya o zaman bu başlığı tamamen silsinler ya da kilitleme falan oluyorsa dışarıya karşı kilitlesinler şimdi kafamı kurcaladı bu mevzu

RAGİ

Öğrenci
telifle ilgili bi sıkıntı yok hocam bu kaynakları ınternet ortamında heryerde bulabılırsınız bende ınternetten ındırdım ozellıkle forumda paylastım bulamayan arkadaslar ıcın

Cashmere

Araştırma Görevlisi
1. ve 2. link aynı cambrdge 1 yok mu ikisi de 2 çünkü:S

özel msj alımını kapattığın için msjına cevap atamadım...

bunu okursun belki :eek:

ragi nin verdiği linkleri indirdim, bir de kickass.to dan cambridge ielts 8 diye aratıp onu indirdim..bunların listeninglerine bakma fırsatım oldu...

ielts-simon ı karıştırıyorum 1-2 gündür..zaten çalışmaya başlayalı da 1 hafta olmadı :grey:

başlıkta önerilen linkler faydalı gibi, ielts-exam.net de gayet güzel, özellikle writing samples dolu dolu..

Başarılar dilerim..

amar

Araştırma Görevlisi
Cambridge-1 — Yandex.Disk =====>>> cambridge 1
Cambridge-2 — Yandex.Disk =====>>> cambridge 2
Cambridge-3 — Yandex.Disk cambridge 3
cambridge-4 — Yandex.Disk cambridge 4
cambridge-5 — Yandex.Disk cambridge 5
cambridge-7 — Yandex.Disk cambridge 7 ( cambridge 6da kucuk bı problem cıktı :p )
diğerleri en kısa zamanda herkese iyi calısmalar
hocam müthişsiniz.nankörlük olmasın yanlış anlamayın ama başka var mı?
8,9 veya daha başka?

amar

Araştırma Görevlisi
İELTS EXAM dakileri nerden indiriyoruz listeningde sadece bir örnek gördüm..diğer alanlarda da mı öyle acaba? bulamadım bir şey.DAHA DOĞRUSU indiremedim..yardım edin

horozigo

Araştırma Görevlisi
Torrent kullanan arkadaşlar varsa orada da çok kapsamlı bir şekilde arama yapabilirsiniz.Bu arada, paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.

RAGİ

Öğrenci
çok daha fazla kaynak var ama zaman bulup upload edemıyorum ınternette arastırırsanız ıllakı denk gelır bende en kısa zamanda elımdekılerı paylaşıcam