Arkadaşlar öncelikle herkese selamlarımı sunuyorum. Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Halen Ankara'da Tezsiz YL yapıyorum ama Ankara'da yerleşmedim çünkü işlerim gereği memleketten ayrılamıyorum. Bu yüzden de burada olan bir özel (vakıf) üniversitenin MBA bölümünde master eğitimime devam etmek istiyorum. Şartları inceledim gerek fiyat olsun gerekse ders programının uygun olmasından dolayı bu üniversiteye kaydolmayı düşünüyorum ama araştırmalarıma göre burası Fethullah Gülen Cemaatine ait bir vakıf üniversitesiymiş. Birden ürperdim ve aklıma bu site geldi arkadaşlar şimdi buraya kayıt yaptırırsam parasını peşin ödeyeceğim maalesef bu şehirde başka vakıf üniversitesi yok devlete ait üniversitenin kontenjanları sıkıntılı ama bu üniversitenin de cemaat üniversitesi olması beni korkutuyor. Mevcut iktidar malumunuz bu cemaati bir terör örgütü olarak değerlendiriyor benimse cemaatle uzaktan yakından alakam yok hayatım incelense cemaatle ilgili bir bağım çıkmaz ama bu üniversitede okumam bana iş yaşamında olumsuz etkiler yapar mı? Gerek Özel Sektör gerekse Kamuda bu üniversitelerde okuyanlara olumsuz gözle bakılır mı? yada cemaate bağlı bir üniversite olduğundan işe alımlarda tercih edilmeme sebebi olabilir mi? yoksa hiçbir zararı olmaz ve iş konusunda avantaj sağlar mı? tüm bu soruların cevabını merak ediyorum değerli, görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.