Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Çift Yüksek Lisans ve Araştırma Görevlisi Başvurusu Sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="dilvekültür" data-source="post: 489439" data-attributes="member: 103164"><p>Değerli hocalarım;</p><p></p><p>2 yüksek lisans yapmak yasaklanmadan önce birbirine yakın iki anabilim dalında yüksek lisans kaydım vardı. Biraz zor oldu ama iki yüksek lisansa aynı anda devam ettim. Bunlardan bir tanesinin savunmasına geçen hafta girdim ve tezim kabul edildi. Sonbaharda diğer tezimi de verip mezun olacağım.</p><p></p><p>Arada geçecek 2-3 aylık süreç ile ilgili bilgi almak istiyorum.</p><p></p><p>Şu anda mezun olduğum programın adı Türk Edebiyatı Anabilim dalı olarak geçiyor.</p><p></p><p>Devam eden yüksek lisans programım ise Eski Türk Edebiyatı Anabilim dalı olarak geçiyor.</p><p></p><p>Bu durumda "Eski Türk Edebiyatı anabilim dalında yüksek lisans yapıyor olma" şartı olan araştırma görevlisi ilanlarına başvuru yapabilir miyim? Türk Edebiyatı anabilim dalından mezun olmam, yüksek lisans yapıyor olma şartına engel teşkil eder mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dilvekültür, post: 489439, member: 103164"] Değerli hocalarım; 2 yüksek lisans yapmak yasaklanmadan önce birbirine yakın iki anabilim dalında yüksek lisans kaydım vardı. Biraz zor oldu ama iki yüksek lisansa aynı anda devam ettim. Bunlardan bir tanesinin savunmasına geçen hafta girdim ve tezim kabul edildi. Sonbaharda diğer tezimi de verip mezun olacağım. Arada geçecek 2-3 aylık süreç ile ilgili bilgi almak istiyorum. Şu anda mezun olduğum programın adı Türk Edebiyatı Anabilim dalı olarak geçiyor. Devam eden yüksek lisans programım ise Eski Türk Edebiyatı Anabilim dalı olarak geçiyor. Bu durumda "Eski Türk Edebiyatı anabilim dalında yüksek lisans yapıyor olma" şartı olan araştırma görevlisi ilanlarına başvuru yapabilir miyim? Türk Edebiyatı anabilim dalından mezun olmam, yüksek lisans yapıyor olma şartına engel teşkil eder mi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Çift Yüksek Lisans ve Araştırma Görevlisi Başvurusu Sorunu