Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Tez İçin Anket Çalışmaları
COVİD-19 nedeniyle online yürütmek zorunda kaldığım çalışmama katılımcı olur musunuz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="YLSYBursiyeriHO" data-source="post: 512186" data-attributes="member: 107482"><p>Merhaba akademisyen ya da akademisyen adayı arkadaşlarım,</p><p></p><p>Ben YLSY bursiyeri bir doktora öğrencisiyim ve antibiyotik kullanımı hakkında Türkiye'de yaşayan halkın uygulamalarını ve algılarını araştıran bir çalışmayı COVID-19 nedeniyle uzaktan çevrim içi yürütmek zorunda kaldım. Sizleri, eğer Türkiye'de yaşayan, herhangi bir sağlık diplomasına sahip olmayan, 18 yaş üstü bireylerseniz kendi antibiyotik kullanımınız hakkında; eğer 18 yaş altı çocukların anne babası iseniz çocuklarınızın antibiyotik kullanımı hakkında benimle görüşme yapmaya davet ediyorum. Sizin veya kriterleri karşılayan tanıdıklarınızın çalışmama katılımı benim için çok kıymetli. Eğer araştırmaya katılmak isteyeceğinizi düşünüyorsanız, araştırma hakkında daha fazla bilgi için benimle doğrudan iletişime geçer misiniz? Eğer katılmaya karar verdiyseniz aşağıdaki bağlantıya tıklayarak çalışmanın ilk kısmına (demografik veriler) yanıt verir misiniz?:</p><p></p><p><a href="https://forms.gle/c4S265XJhTZEwGAk7" target="_blank">https://forms.gle/c4S265XJhTZEwGAk7</a></p><p></p><p>Bu aşamadan sonra ben sizinle iletişime geçeceğim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YLSYBursiyeriHO, post: 512186, member: 107482"] Merhaba akademisyen ya da akademisyen adayı arkadaşlarım, Ben YLSY bursiyeri bir doktora öğrencisiyim ve antibiyotik kullanımı hakkında Türkiye'de yaşayan halkın uygulamalarını ve algılarını araştıran bir çalışmayı COVID-19 nedeniyle uzaktan çevrim içi yürütmek zorunda kaldım. Sizleri, eğer Türkiye'de yaşayan, herhangi bir sağlık diplomasına sahip olmayan, 18 yaş üstü bireylerseniz kendi antibiyotik kullanımınız hakkında; eğer 18 yaş altı çocukların anne babası iseniz çocuklarınızın antibiyotik kullanımı hakkında benimle görüşme yapmaya davet ediyorum. Sizin veya kriterleri karşılayan tanıdıklarınızın çalışmama katılımı benim için çok kıymetli. Eğer araştırmaya katılmak isteyeceğinizi düşünüyorsanız, araştırma hakkında daha fazla bilgi için benimle doğrudan iletişime geçer misiniz? Eğer katılmaya karar verdiyseniz aşağıdaki bağlantıya tıklayarak çalışmanın ilk kısmına (demografik veriler) yanıt verir misiniz?: [url]https://forms.gle/c4S265XJhTZEwGAk7[/url] Bu aşamadan sonra ben sizinle iletişime geçeceğim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Tez İçin Anket Çalışmaları
COVİD-19 nedeniyle online yürütmek zorunda kaldığım çalışmama katılımcı olur musunuz?