Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Takıldığınız-Çözemediğiniz Sorular
Dağıtım Problemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="damlaaslan" data-source="post: 470640" data-attributes="member: 95686"><p>Merhaba arkadaşlar.</p><p>Aşağıdaki problemle ilgili yardımlarınızı bekliyorum.</p><p></p><p>Bir Matbaada Çalışan Mehmet, gelen bir sipariş üzerine belirli sayıdaki kartviziti elindeki zarflara yerleştirecektir.</p><p>Mehmet, her zarfa 3 kartvizit yerleştirince, zarfların tamamının kullandığını ve 2 kartvizitinde arttığını görüyor.</p><p>Her zarfa 4 kartvizit yerleştirirse, zarfların beşte birinin boş kaldığını ve bir zarfta da 2 kartvizitin olduğunu fark ediyor.</p><p></p><p>Buna göre başlangıçta Mehmet'in elindeki zarf sayısı kaçtır? (Cevap : 20)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="damlaaslan, post: 470640, member: 95686"] Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki problemle ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Bir Matbaada Çalışan Mehmet, gelen bir sipariş üzerine belirli sayıdaki kartviziti elindeki zarflara yerleştirecektir. Mehmet, her zarfa 3 kartvizit yerleştirince, zarfların tamamının kullandığını ve 2 kartvizitinde arttığını görüyor. Her zarfa 4 kartvizit yerleştirirse, zarfların beşte birinin boş kaldığını ve bir zarfta da 2 kartvizitin olduğunu fark ediyor. Buna göre başlangıçta Mehmet'in elindeki zarf sayısı kaçtır? (Cevap : 20) [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Takıldığınız-Çözemediğiniz Sorular
Dağıtım Problemi