Daha önceden turnitine'e tezimi parça parça ben yüklemiştim. Danışmanım yükleyince benimkilerle çakışır mı?

blueskyyy

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

Daha önceden başka bir üniversiteden giriş yapıp parça parça tezimi turnitine'e yüklemiştim (yazdıkça, belli aralıklarla). Şimdi tez teslimi için danışmanımın da turnitine yükleyip %20 altında bir benzerlik elde etmesi gerekiyor. Ama bu tez benim daha önce yüklediklerimle çakışmaz mı? Bu durumda enstitüye nasıl %20 altı benzerlik olduğuna dair bir çıktı teslim edebiliriz.

Benzer bir durum yaşayan var mı, ne dersiniz?

ceyg

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

Daha önceden başka bir üniversiteden giriş yapıp parça parça tezimi turnitine'e yüklemiştim (yazdıkça, belli aralıklarla). Şimdi tez teslimi için danışmanımın da turnitine yükleyip %20 altında bir benzerlik elde etmesi gerekiyor. Ama bu tez benim daha önce yüklediklerimle çakışmaz mı? Bu durumda enstitüye nasıl %20 altı benzerlik olduğuna dair bir çıktı teslim edebiliriz.

Benzer bir durum yaşayan var mı, ne dersiniz?

Tam emin olmamakla beraber, sorun olmamıştı diye hatırlıyorum dostum.

parafiskalite

Yardımcı Editör
Program yazıdıklarınızı tanımlayacagı ıcın alıntı olarak ortaya cıkacaktır. Nasıl bır kısıtlama ıle rapordan bu alıntılar cıkarılır bılmıyorum, egıtım gordugunuz kurumun kutuphanesınden bılgı alın ıstersenız.
Bızden hem kurumun kutuphanesı raporu hem de danısman hocanın kendı raporu ıstenmıstı. Sız de danısmanınızdan once kutuphanede bır sorgulatın ıstersenız.