Danışmanım maillere ve mesajlara cevap vermiyor.Ne yapmalıyım?

burakraul

Öğrenci
Tez aşamasına yeni geçtim . Danışmanım olacak kişi, ne yüz yüze doğru düzgün konuşmayı biliyor , ne attığım maillere cevap veriyor ne de whatsapp'tan yanıt veriyor, görüldü atıyor . Ben ne yapmalıyım bu durumda? Danışman değişikliği yapmak için form doldursam süreç uzar mı veya bir sıkıntı çıkar mı ? Öğrencisiyle doğru düzgün iletişime geçmeyi bilmeyen biriyle birlikte iş yapmak istemiyorum.

m.ay

Öğrenci
Tez aşamasına yeni geçtim . Danışmanım olacak kişi, ne yüz yüze doğru düzgün konuşmayı biliyor , ne attığım maillere cevap veriyor ne de whatsapp'tan yanıt veriyor, görüldü atıyor . Ben ne yapmalıyım bu durumda? Danışman değişikliği yapmak için form doldursam süreç uzar mı veya bir sıkıntı çıkar mı ? Öğrencisiyle doğru düzgün iletişime geçmeyi bilmeyen biriyle birlikte iş yapmak istemiyorum.

Süreç üniversitenin işleyişine bağlıdır, ama zaten danışmanınız olmayı kabul eden biri olduktan sonra kâğıt işi ne kadar uzarsa uzasın, siz çalışmaya devam edersiniz nasılsa. Bir iki arkadaşım aynı durumda olmasına rağmen danışmanı değiştirmeye cesaret edememişti, çünkü o hoca eninde sonunda tez jürisinde olacaktı. Kin güdüp de savunma sırasında bir gıcıklık edebilirdi. Bir de bölüm içinde çok istenen bir durum da değildir bu, hocayı gidip başka hocaya şikâyet etmek gibi. Yine de çıkar yol yoksa değişiklik en mantıklısı.