Deneyimsel Pazarlama Tez Anketi (Starbucks ve Kahve Dünyası)

brcks

Öğrenci
Merhaba;

Anketinizi doldurdum. Kahve seven biri olarak nasıl bir sonuç çıkar diye merak da ettim :)

Siz de benim yüksek lisans çalışmama destek olursanız cok sevinirim.

aktan

Doçent
Cafe crown, roberts coffe de cok guzel ;))) starbucks hayranlarini hic anlamadim..neden sadece sfarbucks ile kahve dunyasi var

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kadirdeligoz

Öğrenci
Katıldım. Kolaylıklar.

Teşekkür ederim.

- - - Güncellendi - - -

Cafe crown, roberts coffe de cok guzel ;))) starbucks hayranlarini hic anlamadim..neden sadece sfarbucks ile kahve dunyasi var

Deneyimsel pazarlama açısından ilk olarak t testi ile ikisinin arasındaki farka bakarak tüketicilerin hem Türk-Yabancı menşei bakış açısına bakmak hem de deneyimsel pazarlama açısından hangisinin hangi deneyimsel pazarlama boyutuna girdiğini tespit etmek için yaptık. Bu konuda sadece bir kahve mağazası üzerine durulmuş genelde yani 1 tez de sadece Starbucks birinde sadece Glorian üzerine durulmuş. Biz her ikisini karşılaştırmayı düşündük.
Teşekkür ederim.

Mr December

Baş Editör
Ben mesela şu an açıköğretim görevi öğle arasındayım. Çantama soktum laptopu götürdüm sınava. Starbucksa geldim. Oturdum masaya. Sunulan ortam gayet iyi ve interneti var. Çalan müzikler de soft ve rahatsızlık vermiyor hiç.

Marka şeyleri genelde ben de sevmiyorum ama burası öğrencilerin çalışması için iyi bir ortam sağlıyor.

aktan

Doçent
Orasi da oyle..ben de cok giderdim haftasonu ders calismak icin..ama kahveye sosyal bir imaj yuklemek bir turkiye gercekligi halde..iphone & starbucks kulturu..

aktan

Doçent
Teşekkür ederim.

- - - Güncellendi - - -

Deneyimsel pazarlama açısından ilk olarak t testi ile ikisinin arasındaki farka bakarak tüketicilerin hem Türk-Yabancı menşei bakış açısına bakmak hem de deneyimsel pazarlama açısından hangisinin hangi deneyimsel pazarlama boyutuna girdiğini tespit etmek için yaptık. Bu konuda sadece bir kahve mağazası üzerine durulmuş genelde yani 1 tez de sadece Starbucks birinde sadece Glorian üzerine durulmuş. Biz her ikisini karşılaştırmayı düşündük.
Teşekkür ederim.

Tezinizin kurgusu guzel ve eglenceli..ancak yanlis anlamazsaniz birsey soylemek isterim..anketin aciklama kisminda "sayin katilimci bu anketi starbucks veya kahve dunyasindan herhangi birisine duzenli gitme aliskanliginiz varsa cevaplayiniz" diyebilirdiniz..ben sahsen A+ olarak roberts coffee veya bagdat caddesinde eskiden bulunan coffee crown u tercih ederim...starbucks a da cok gitmis olsam da..biraz yonlendirici olmus gibi sanki

kadirdeligoz

Öğrenci
Ben mesela şu an açıköğretim görevi öğle arasındayım. Çantama soktum laptopu götürdüm sınava. Starbucksa geldim. Oturdum masaya. Sunulan ortam gayet iyi ve interneti var. Çalan müzikler de soft ve rahatsızlık vermiyor hiç.

Marka şeyleri genelde ben de sevmiyorum ama burası öğrencilerin çalışması için iyi bir ortam sağlıyor.

Hocam umarım anketi doldurmuşsunuzdur :)

- - - Güncellendi - - -

Tezinizin kurgusu guzel ve eglenceli..ancak yanlis anlamazsaniz birsey soylemek isterim..anketin aciklama kisminda "sayin katilimci bu anketi starbucks veya kahve dunyasindan herhangi birisine duzenli gitme aliskanliginiz varsa cevaplayiniz" diyebilirdiniz..ben sahsen A+ olarak roberts coffee veya bagdat caddesinde eskiden bulunan coffee crown u tercih ederim...starbucks a da cok gitmis olsam da..biraz yonlendirici olmus gibi sanki

Estagf. hocam neden yanlış anlayayım. Haklısınız gitme şartını belirtmeliydim. İlk soruya cevap verme zorunluluğu var yani herhangi birisine gitmemiş ise yani tercih etmemiş ise anketin diğer sorularını cevaplayamaz. Bizim için önemli olan çok gitmesi değil tercih ediyor ise deneyimsel pazarlamanın hangi boyutlarını değerlendirebiliyor ve bu değerlendirmenin Türk menşeli Kahve Dünyası ile Avrupa menşeli Starbucks karşılaştırması.
Saygılarımla

kadirdeligoz

Öğrenci
Anketimi cevaplandıran ve cevaplandırmayan herkese teşekkür ederim. Tezimizi verdik, bizde YDS mağduru olduk. :)
Ben anketimi Google üzerinden sanal ağ a koydum. Gayet kullanışlıydı. Diğer arkadaşlara da tavsiye ederim.
İyi çalışmalar dilerim.

- - - Güncellendi - - -

Amerika'yı da Avrupa gibi algılamaktan dolayı yapılan bir hata. Haklısın doğuştan Amerikan menşeli bir kahve zinciri mağazasıdır.