Ders Kaydı Sorunu

anka_demik

Öğrenci
Yüksek lisansa kaydoldum ama bilimsel hazırlık derslerini almam gerekiyor. Ders kayıt sisteminde sadece yüksek lisans dersleri görünüyor. Öğrenci İşlerine yazdım ama cevap yok. Bir de iki şubesi olan (şube 1, şube 2) bir ders var. Bunun ne anlama geldiğini anlamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler...

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numan500

Öğrenci
Şube 1 ve Şube 2 Yüksek Lisans ve Doktora ayrımını belirtmek için yanlış hatırlamıyorsam. Enstitünün sayfasından ilanda belirtmeleri lazım bu detayları. Öğrenci işlerine yazma. Doğrudan gidip sorumlu memurla görüş işini öyle hallettir. Telefon bile etme.

anka_demik

Öğrenci
Şube 1 ve Şube 2 Yüksek Lisans ve Doktora ayrımını belirtmek için yanlış hatırlamıyorsam. Enstitünün sayfasından ilanda belirtmeleri lazım bu detayları. Öğrenci işlerine yazma. Doğrudan gidip sorumlu memurla görüş işini öyle hallettir. Telefon bile etme.
Doktora listesini ayrı vermişler. Dediğiniz gibi olmalı ama maalesef detaylar yok. Sanırım danışman hocamla iletişim kurmam gerekiyor. Teşekkür ederim.

anka_demik

Öğrenci
26-30 Eylül arasında ders kaydı yapıldı ama ben çıktıları veremedim henüz. Ders kaydımın olmaması gibi bir durumla karşılaşır mıyım?