Derslere katılamama ve tecil

catalyst

Öğrenci
Merhabalar. Çok net bir soru soracağım arkadaşlar sizlere. Bu temmuzda tezli yl’a kayıt yaptırdım. Tecilim 2020 yılına kadar uzadı. Fakat çalıştığım için hiçbir derse gitme imkanım yok. Askerlik tecili yönünden bir problem olur mu?
Teşekkürler.

EYMENS

Öğrenci
Ben merak etmeye devam ediyorum, siz?

2016 nisan karralarıyla birçok şey değişti size şu kadarını söyleyeyim 4 döneminiz var ders dönemini bitirmek için doktorada da böyle bu yüksek lisansta da yani 4 yarıyılda ders dönemini bitirmeyen öğrencinin ilişiği kesiliyor yalnız nisan kararlarında sonra 2016-2017 güz yarıyılı 1.yarıyıl olarak belirlendi herkes için sen temmuzda başladıysan senin içinde 2017-2018 güz - bahar'dan 2, 2018-2019'dan güz bahar 2'den de 2 yarıyıl toplam da 4 yarıyılın var bu zamana kadar hiç kimse ilişiğini kesemez okulla senin bursun falan olsaydı derse gitmeseydin kesilirdi sen şu an tecilse tek derdin 2019 haziran hatta temmuza kadar bişey olmaz o zamana kadar gardını al işte bu arada eminim yönetmelikleri açıp okuyabilirsin kendinde ..

Azure

Öğrenci
2016 nisan karralarıyla birçok şey değişti size şu kadarını söyleyeyim 4 döneminiz var ders dönemini bitirmek için doktorada da böyle bu yüksek lisansta da yani 4 yarıyılda ders dönemini bitirmeyen öğrencinin ilişiği kesiliyor yalnız nisan kararlarında sonra 2016-2017 güz yarıyılı 1.yarıyıl olarak belirlendi herkes için sen temmuzda başladıysan senin içinde 2017-2018 güz - bahar'dan 2, 2018-2019'dan güz bahar 2'den de 2 yarıyıl toplam da 4 yarıyılın var bu zamana kadar hiç kimse ilişiğini kesemez okulla senin bursun falan olsaydı derse gitmeseydin kesilirdi sen şu an tecilse tek derdin 2019 haziran hatta temmuza kadar bişey olmaz o zamana kadar gardını al işte bu arada eminim yönetmelikleri açıp okuyabilirsin kendinde ..

İlgilendiğin için teşekkürler, ben;

2014
Kayıt Dönemi
2-Bahar

Tarihinde tezli yüksek lisansa kayıt olmuştum, bu yazdıkların benim içinde geçerli mi? Ders+Tez aşamasında gözüküyorum.

Son düzenleme:

EYMENS

Öğrenci
İlgilendiğin için teşekkürler, ben;

2014
Kayıt Dönemi
2-Bahar

Tarihinde tezli yüksek lisansa kayıt olmuştum, bu yazdıkların benim içinde geçerli mi? Ders+Tez aşamasında gözüküyorum.

Ne sormaya çalıştın tam olarak anlamadım ders + tez derken ama ben direkt gene bi cevap vereym senin için. Şimdi senin içinde geçerli sen 2016 20 nisana kararlarından önce başladığın için senin 1..yarıyılın 2016-2017 giz yarıyılı oldu, ordan itibaren say işte 4 yarıyılın var bu sene bahar sonunda bitiyor süren ders dönemi için ama bak ytez falan dğeil sadece ders dnemini bitirmen için 4 yarıyılın var ve sen şu an 3..yarıyılın içindesin 2014'te başlamanı kimseyi ilgilendirmiyor adam snei 2016-2017 güz de 1..yarıyılına başladın olara kabul ediyor çünkü karar değişince geçmişe yönelik durumlara haksızlık olmasın diye , rica ettim kolay gelsin.