Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Devlet Memurluğundan Araştırma Görevliliğine Geçiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="huzyin" data-source="post: 399675" data-attributes="member: 73154"><p><strong>devlet kurumunda 657 ye tabi memur olarak çalışıyorum. yüksek lisansım devam ediyor.amacım ve hayalim araştırma görevlisi olmaktı ve bir ilan yayınlandı. bu ilana başvurmak istiyorum ancak kafama takılan bazı sorular var. sorular aşağıda. şimdiden teşekkür ederim.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1- memurluktan araştırma görevliliğine geçerken muvaffakiyet ile mi yoksa istifa edip geçmek mi daha mantıklı? süreç nasıl işliyor ve dikkat edilmesi gereken ayrıntılar neler?</strong></p><p><strong>2- memurlar istifa ederlerse geri dönme hakları var diye biliyorum. seçimlerde milletvekili adayı olan memur istifa eder ve seçilemezse geri döner mantığı burda da işler mi?yani araştırma görevliliğinde bazı şeyler olumsuz gitti ve ben memurluğa geri dönmek istesem böyle bir hakkı istifa ettiğim için kullanma hakkım var mı? </strong></p><p><strong>3- araştırma görevlisi 50/d ye göre alınacak. bu 50/d kadrosu iş devamlılığı bakımından 33/a ya göre riskli midir?</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>not: kardeşim işin var bırak da işi olmayan başvursun düşüncesini lütfen konuya yazmayınız.çünkü işimden memnun değilim ve mutlu olmak istediğim işi yapmak istiyorum ancak günümüz şartlarında para kazanmak için milyonlarca insan memnun olmadığı iş alanında görev yapmak zorunda kalıyor. ben de onlardan biriyim.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="huzyin, post: 399675, member: 73154"] [B]devlet kurumunda 657 ye tabi memur olarak çalışıyorum. yüksek lisansım devam ediyor.amacım ve hayalim araştırma görevlisi olmaktı ve bir ilan yayınlandı. bu ilana başvurmak istiyorum ancak kafama takılan bazı sorular var. sorular aşağıda. şimdiden teşekkür ederim. 1- memurluktan araştırma görevliliğine geçerken muvaffakiyet ile mi yoksa istifa edip geçmek mi daha mantıklı? süreç nasıl işliyor ve dikkat edilmesi gereken ayrıntılar neler? 2- memurlar istifa ederlerse geri dönme hakları var diye biliyorum. seçimlerde milletvekili adayı olan memur istifa eder ve seçilemezse geri döner mantığı burda da işler mi?yani araştırma görevliliğinde bazı şeyler olumsuz gitti ve ben memurluğa geri dönmek istesem böyle bir hakkı istifa ettiğim için kullanma hakkım var mı? 3- araştırma görevlisi 50/d ye göre alınacak. bu 50/d kadrosu iş devamlılığı bakımından 33/a ya göre riskli midir? not: kardeşim işin var bırak da işi olmayan başvursun düşüncesini lütfen konuya yazmayınız.çünkü işimden memnun değilim ve mutlu olmak istediğim işi yapmak istiyorum ancak günümüz şartlarında para kazanmak için milyonlarca insan memnun olmadığı iş alanında görev yapmak zorunda kalıyor. ben de onlardan biriyim.[/B] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Devlet Memurluğundan Araştırma Görevliliğine Geçiş