Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Devlet Memurluğundan Araştırma Görevliliğine Geçiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ink Bottle" data-source="post: 399682" data-attributes="member: 69101"><p>1) Muvafakat ile geçişte izinler falan korunuyor bildiğim kadarıyla, bunun dışında pek bir farkı yok istifa ile. </p><p>2) Ben öyle bir hak olduğunu bilmiyorum, atıyorum bakanlıkta memursunuz, istifa ettiniz ya da bir şekilde muvafakat ile geçtiniz. Sonra tekrar dönmek istediniz. Bu durumda Araş.Gör.lükten istifa edip tekrar oraya atanmanız lazım.</p><p>3)50 d maddesine göre atanan araş.gör.ler ya belli zaman sonra 33a ya geçirilir ya da en geç doktora sonrası kurumla ilişiği kesilir.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>YDS puanınız çok düşük. Bu yüzden size ilk tavsiyem İngilizce'yi iyice öğrenmeniz. Evet işe İngilizce öğrenerek başlayabilirsiniz.</p><p></p><p>Dikkat ederseniz YDS puanınızı artırın demiyorum, İngilizce'nizi geliştirin diyorum. İngilizce'niz geliştikten sonra YDS'den zaten iyi bir puan alırsınız. Nitelikli bir akademik kariyerde İngilizce çok önemli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ink Bottle, post: 399682, member: 69101"] 1) Muvafakat ile geçişte izinler falan korunuyor bildiğim kadarıyla, bunun dışında pek bir farkı yok istifa ile. 2) Ben öyle bir hak olduğunu bilmiyorum, atıyorum bakanlıkta memursunuz, istifa ettiniz ya da bir şekilde muvafakat ile geçtiniz. Sonra tekrar dönmek istediniz. Bu durumda Araş.Gör.lükten istifa edip tekrar oraya atanmanız lazım. 3)50 d maddesine göre atanan araş.gör.ler ya belli zaman sonra 33a ya geçirilir ya da en geç doktora sonrası kurumla ilişiği kesilir. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] YDS puanınız çok düşük. Bu yüzden size ilk tavsiyem İngilizce'yi iyice öğrenmeniz. Evet işe İngilizce öğrenerek başlayabilirsiniz. Dikkat ederseniz YDS puanınızı artırın demiyorum, İngilizce'nizi geliştirin diyorum. İngilizce'niz geliştikten sonra YDS'den zaten iyi bir puan alırsınız. Nitelikli bir akademik kariyerde İngilizce çok önemli. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Devlet Memurluğundan Araştırma Görevliliğine Geçiş