Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devlet Personeli Öğretmenlerinin Yüksek Lisans Yapma İmkanı
merhabalar ....
devlet memuru olan öğretmenlerin yüksek lisans yapma imkanının artık olmadığını duydum ... bu konuda net bi bilgi bulamadım ... yardımcı olursanız sevinirim ... şimdiden teşekkürler ...
merhabalar ....
devlet memuru olan öğretmenlerin yüksek lisans yapma imkanının artık olmadığını duydum ... bu konuda net bi bilgi bulamadım ... yardımcı olursanız sevinirim ... şimdiden teşekkürler ...
Öğrenim özrü hakkı verildi bu yıl tekrardan. Seneye verirler mi bilinmez ama kurallar biraz sıkı hocam. danıştaya açılan davalardan dolayı hak verildi, bir araştırırsanız istenen şartlara ulaşırsınız.
Eğer müdürünüz gün boşaltırsa da gidebilirsiniz, ben öyle yaptım. Yani yapmama gibi bir durum yok.
.. çooook teşekkür ederim bi dedikodudur dolaşıyo ... haberlerde filanda rastlayınca .. tekrar teşekkür ediyorummm ...
- - - Güncellendi - - -
yalnız şöylede bi sorunum var benim bölümüm okul öncesi ... yani haftanın 5 günü okuldayım ... branş öğretmeni olsam neyse ama sorun çıkar gibi ... aslına memurluğu dondurup yüksek lisans yapsam nası olur .. memurluğu dondurmak için zannedersem 4 yılı doldurmam gerekiyor ... bilginiz var mı
5 yıl sonra ücretsiz izne ayrılabiliyorsunuz geçerli bir sebeple. Okulöncesinde evet izin olmaz ne yazık ki. Bulunduğunuz ilde varsa orada kazanmaya bakın hocam ya da eğitim bilimlerinden YL yapın.