Sizce en iyi dil merkezleri hangileri?
D dilekkk Öğrenci 14 Şub 2013 #2 en iyisi hangisi olduğunu öğrenebilmenin bir yolu olsa ne güzel olur.
M mavihayalci Öğrenci 7 Eyl 2013 #3 hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor acaba daha önceden dil eğitiminr gidenler görüşlerini paylaşırsa iyi olur
hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor acaba daha önceden dil eğitiminr gidenler görüşlerini paylaşırsa iyi olur
Ö ömer sami Öğrenci 7 Eyl 2013 #4 mavihayalci' Alıntı: hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor acaba daha önceden dil eğitiminr gidenler görüşlerini paylaşırsa iyi olur Genişletmek için tıkla ... Marmarayı ter ih etmeyin kesinlikle ancak özel olarak gelme niyetinkz varsa baska, hazirlik öğrencisi gibi ders veriyorlar bazi hocalar haric, oyp ciddiyetinin farkinda değiller
mavihayalci' Alıntı: hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor acaba daha önceden dil eğitiminr gidenler görüşlerini paylaşırsa iyi olur Genişletmek için tıkla ... Marmarayı ter ih etmeyin kesinlikle ancak özel olarak gelme niyetinkz varsa baska, hazirlik öğrencisi gibi ders veriyorlar bazi hocalar haric, oyp ciddiyetinin farkinda değiller