Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora İçin Dil Şartı 50 Olacak mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AraştırmaGör" data-source="post: 318296"><p>Hocam zannediyorum ki yazdıklarmı dikkatlice okumadınız. Önceki yazımda</p><p></p><p>"YDS<span style="color: #333333"><em>'den en azından 70-80 alacak kadar ingilizceniz yoksa nasıl makale okumayı ve doktora yapmayı planlıyorsunuz?"</em></span></p><p><span style="color: #333333"><em></em></span></p><p><span style="color: #333333"><em></em></span>"YDS<span style="color: #333333"><em>'den en azından 75 alamayan biri de doktoraya başlamamalı bence. "</em></span><span style="color: #333333"><em></em></span></p><p><span style="color: #333333"><em></em></span></p><p><span style="color: #333333"><em>şeklinde iki ifade kullandım. Yani bana göre en az 75 sınırına çekilmeli şart ha ama öyle bir ülkede yaşıyoruz ki bırakın artırmayı 50'ye düşme ihtimali var.</em></span></p><p><span style="color: #333333"><em></em></span></p><p><span style="color: #333333"><em>Ortada beni ilgilendiren bir durum yok. Ben doktora tezimi yarılamış bir adam olarak size bir dost tavsiyesi vermek istedim. Zorlanırsınız, açık ve net. İngilizce olmadan bu iş olmaz, hadi yüksek lisans tezinizi de vikipedi'den türkçe kaynaklardan şurdan burdan yazdınız diyelim doktorada bunu yapamazsınız. Yayın yapmanız gerekiyor ama daha YDS'niz 50-60 iken yayın yapmayı bırakın yayını okuyamazsınız bile.</em></span></p><p><span style="color: #333333"><em></em></span></p><p><span style="color: #333333"><em>Artık isteyen beni bir dost bir abi olarak görür ingilizce seviyesini en az 75-80'e çıkarır, isteyense kanun çıkmasını bekler kanun belki çıkar doktoraya başlar yıllar sonra ne demek istediğimi anlar. </em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AraştırmaGör, post: 318296"] Hocam zannediyorum ki yazdıklarmı dikkatlice okumadınız. Önceki yazımda "YDS[COLOR=#333333][I]'den en azından 70-80 alacak kadar ingilizceniz yoksa nasıl makale okumayı ve doktora yapmayı planlıyorsunuz?" [/I][/COLOR]"YDS[COLOR=#333333][I]'den en azından 75 alamayan biri de doktoraya başlamamalı bence. "[/I][/COLOR][COLOR=#333333][I] şeklinde iki ifade kullandım. Yani bana göre en az 75 sınırına çekilmeli şart ha ama öyle bir ülkede yaşıyoruz ki bırakın artırmayı 50'ye düşme ihtimali var. Ortada beni ilgilendiren bir durum yok. Ben doktora tezimi yarılamış bir adam olarak size bir dost tavsiyesi vermek istedim. Zorlanırsınız, açık ve net. İngilizce olmadan bu iş olmaz, hadi yüksek lisans tezinizi de vikipedi'den türkçe kaynaklardan şurdan burdan yazdınız diyelim doktorada bunu yapamazsınız. Yayın yapmanız gerekiyor ama daha YDS'niz 50-60 iken yayın yapmayı bırakın yayını okuyamazsınız bile. Artık isteyen beni bir dost bir abi olarak görür ingilizce seviyesini en az 75-80'e çıkarır, isteyense kanun çıkmasını bekler kanun belki çıkar doktoraya başlar yıllar sonra ne demek istediğimi anlar. [/I][/COLOR] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora İçin Dil Şartı 50 Olacak mı?