Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora İçin Dil Şartı 50 Olacak mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 329021"><p>sivasm hocam merhaba. bu forumu yetersiz görüyorum daha aktif yazılacak günlük yorumlar yapılacak ve araştıracağımız bir yer olmalı. yeni bir forum sayyök başkanının açıklamaları doktora kriterlerinin yeniden değerlendirilmesi yönünde oldu umarım ikinci döneme düzenleme olur. ve değerli rkadaşlar 55 puanın makul bir kriter olmadığını düşünüyorum. nedeni ise şu neden55. 60 değil 57 değil bu makul olamaz bu yüzden. siz dil sınavlarında belirlki puan aralıklarına harf vermişiniz merccii olarak. bunac rağmen hangi mantıkla puan belirlendi anlamıyorum. dersinki 55 dedikleri için söylüyorum en az e aralığı kriterini koyarsın bu da sayısal olarak 50 olduğu için bu şartı koyabilirsin. akat bunu üsttekilerin düşünememesini yada uygulamaya yıllardır koymamasını anlayamıyorum. şimdi arkadaşların bazıları diyorki daha yüksek olmalı falan. arkadaşlar konu bu değil. madem olması lazım yök niye 55 i belirledi. ben yökün belirlediği puanüzerinden konuşuyorum. 55 i nlayamıyorum nie balşka bir puan değil. en makul olanı aralık vemeleridir. e aralığı kriter olmalı. bu arada doktora mezunu açığı var diyorlar bu nedenle puanın yükjselmesi çok zor bir ihtimal ama diyorumya en makul olanın aralık ifade eden harflere göre kriterin belirlenmesivarken ve buda 55 se şart 50-59 aralığını temsil etmesi açısından baraj 50 olmalı çünkü sen 55i yeterli görmüşsün ama 53.75 i 50 yi kabul etmiyosun ozaman nie ikisinin de seviyesi aynı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 329021"] sivasm hocam merhaba. bu forumu yetersiz görüyorum daha aktif yazılacak günlük yorumlar yapılacak ve araştıracağımız bir yer olmalı. yeni bir forum sayyök başkanının açıklamaları doktora kriterlerinin yeniden değerlendirilmesi yönünde oldu umarım ikinci döneme düzenleme olur. ve değerli rkadaşlar 55 puanın makul bir kriter olmadığını düşünüyorum. nedeni ise şu neden55. 60 değil 57 değil bu makul olamaz bu yüzden. siz dil sınavlarında belirlki puan aralıklarına harf vermişiniz merccii olarak. bunac rağmen hangi mantıkla puan belirlendi anlamıyorum. dersinki 55 dedikleri için söylüyorum en az e aralığı kriterini koyarsın bu da sayısal olarak 50 olduğu için bu şartı koyabilirsin. akat bunu üsttekilerin düşünememesini yada uygulamaya yıllardır koymamasını anlayamıyorum. şimdi arkadaşların bazıları diyorki daha yüksek olmalı falan. arkadaşlar konu bu değil. madem olması lazım yök niye 55 i belirledi. ben yökün belirlediği puanüzerinden konuşuyorum. 55 i nlayamıyorum nie balşka bir puan değil. en makul olanı aralık vemeleridir. e aralığı kriter olmalı. bu arada doktora mezunu açığı var diyorlar bu nedenle puanın yükjselmesi çok zor bir ihtimal ama diyorumya en makul olanın aralık ifade eden harflere göre kriterin belirlenmesivarken ve buda 55 se şart 50-59 aralığını temsil etmesi açısından baraj 50 olmalı çünkü sen 55i yeterli görmüşsün ama 53.75 i 50 yi kabul etmiyosun ozaman nie ikisinin de seviyesi aynı? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora İçin Dil Şartı 50 Olacak mı?