Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora İçin Dil Şartı 50 Olacak mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Oğuz Kağan" data-source="post: 329848" data-attributes="member: 59460"><p>düşünüyorum düşünüyorum 55 neden 50 ye düşürülsün aklıma tek bir sebep dahi gelmiyor,55 neden 60 65 e çıkarılsın sebep o kadar çok ki,ki doğrusu da bu..doktora düzeyine gelmiş yardoçluk yapacak bir insana 55 ingilizce yakışmıyor..fransız alman italyan lise mezunu vatandaşlar bile bizim yardoçlardan doçlardan iyi ingilizce konuşuyor bundan utanmıyor musunuz,ben çok utanıyorum..ülkede bir geriye dönme çabası var buna akademik camiyada destek olursa yandık,55 50 olsun değil bizlerin ileriye bakıp 60 65 70 olsun dememiz lazım,gelişmek istiyorsak?bunun sorumluları da belli,</p><p>daha 1960 ları 70 leri geçelim 90 larda bile üniversite okuyana bir saygı vardı,sayılı kişiydi bunlar,babası terzi olan terzilik yapıyor kuyumcu olan kuyumculuk yapıyordu,fakat ne olduysa 2000den sonra herkesi üniversiteli yapıp kapının önüne salma politikası benimsendi ve okulu biten yl ve doktoraya saldırıp şartların düşmesini talep eder oldu, biz üniversitelere zaten kolay girdik yl de doktora da öyle olmalı anlayışı çok yanlış,şimdi bu işte buna benziyor,<strong><u>herkes doktora yapmak zorunda mı bu ülkede?</u></strong>bırakalım da bari o zor çıkılan bir zirve olsun genç arkadaşlara..bu kadar kolaya alışmasınlar...bu işi gönülden isteyen genç arkadaşlar dişini tırnağına takıyor 2-3 işi aynı anda götürüyorlar hem alesi hem yds yi hem makaleyi tezi bile sıkıştıran var araya..bu insanlar bu kadar çabalarken bir kesimin 50 50 50 diye diretmesi pek adil değil..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Oğuz Kağan, post: 329848, member: 59460"] düşünüyorum düşünüyorum 55 neden 50 ye düşürülsün aklıma tek bir sebep dahi gelmiyor,55 neden 60 65 e çıkarılsın sebep o kadar çok ki,ki doğrusu da bu..doktora düzeyine gelmiş yardoçluk yapacak bir insana 55 ingilizce yakışmıyor..fransız alman italyan lise mezunu vatandaşlar bile bizim yardoçlardan doçlardan iyi ingilizce konuşuyor bundan utanmıyor musunuz,ben çok utanıyorum..ülkede bir geriye dönme çabası var buna akademik camiyada destek olursa yandık,55 50 olsun değil bizlerin ileriye bakıp 60 65 70 olsun dememiz lazım,gelişmek istiyorsak?bunun sorumluları da belli, daha 1960 ları 70 leri geçelim 90 larda bile üniversite okuyana bir saygı vardı,sayılı kişiydi bunlar,babası terzi olan terzilik yapıyor kuyumcu olan kuyumculuk yapıyordu,fakat ne olduysa 2000den sonra herkesi üniversiteli yapıp kapının önüne salma politikası benimsendi ve okulu biten yl ve doktoraya saldırıp şartların düşmesini talep eder oldu, biz üniversitelere zaten kolay girdik yl de doktora da öyle olmalı anlayışı çok yanlış,şimdi bu işte buna benziyor,[B][U]herkes doktora yapmak zorunda mı bu ülkede?[/U][/B]bırakalım da bari o zor çıkılan bir zirve olsun genç arkadaşlara..bu kadar kolaya alışmasınlar...bu işi gönülden isteyen genç arkadaşlar dişini tırnağına takıyor 2-3 işi aynı anda götürüyorlar hem alesi hem yds yi hem makaleyi tezi bile sıkıştıran var araya..bu insanlar bu kadar çabalarken bir kesimin 50 50 50 diye diretmesi pek adil değil.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora İçin Dil Şartı 50 Olacak mı?