Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora ve Ortalama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hurrealist" data-source="post: 474010" data-attributes="member: 99425"><p>Merhaba;</p><p></p><p>Ben bir okulun doktorasına başvurmak istiyorum. Şu anda tez aşamasındayım. Y. Lisans Ortalama olarak 4 üzerinde, 3 istiyor ya da 100 üzerinden 80. Ayrıca tiyatro üzerine yüksek lisans yapıyorum sanatta yeterlilik ortalamalarıyla alakalı hiçbir üniversite yüksek lisans diploma ortalamasıyla ilgili koşul yazmamış</p><p></p><p>Problemim şu: </p><p></p><p>Almam gereken 7 dersi aldım ve ortalamam 2,84 </p><p>Ortalamamı yüzlük dilimden hesap ettiğimde 80 çıkıyor ama yök cetveline baktığımda 2,84 72 puana denk geliyor. Notlarımı ve harf karşılıklarını yazsam yardımcı olur musunuz? Doktora şansım var mıdır?</p><p></p><p>Ders 1 kredi 3 Not 70 CC</p><p>Ders 2 kredi 3 Not 70 CC</p><p>Ders 3 kredi 3 Not 68 CD</p><p>Ders 4 kredi 3 Not 80 BC</p><p>Ders 5 kredi 3 Not 100 AA</p><p>Ders 6 kredi 3 Not 87 BB</p><p>Ders 7 kredi 3 Not 86 BB</p><p></p><p>Ben hepsi 3 kredi olduğu için ortalama notları topladım ve çıkan sonuç 80. Yanlış mı hesaplıyorum?</p><p></p><p>Cahilliğime veriniz saçma bir soru ise. Şimdiden teşekkür ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hurrealist, post: 474010, member: 99425"] Merhaba; Ben bir okulun doktorasına başvurmak istiyorum. Şu anda tez aşamasındayım. Y. Lisans Ortalama olarak 4 üzerinde, 3 istiyor ya da 100 üzerinden 80. Ayrıca tiyatro üzerine yüksek lisans yapıyorum sanatta yeterlilik ortalamalarıyla alakalı hiçbir üniversite yüksek lisans diploma ortalamasıyla ilgili koşul yazmamış Problemim şu: Almam gereken 7 dersi aldım ve ortalamam 2,84 Ortalamamı yüzlük dilimden hesap ettiğimde 80 çıkıyor ama yök cetveline baktığımda 2,84 72 puana denk geliyor. Notlarımı ve harf karşılıklarını yazsam yardımcı olur musunuz? Doktora şansım var mıdır? Ders 1 kredi 3 Not 70 CC Ders 2 kredi 3 Not 70 CC Ders 3 kredi 3 Not 68 CD Ders 4 kredi 3 Not 80 BC Ders 5 kredi 3 Not 100 AA Ders 6 kredi 3 Not 87 BB Ders 7 kredi 3 Not 86 BB Ben hepsi 3 kredi olduğu için ortalama notları topladım ve çıkan sonuç 80. Yanlış mı hesaplıyorum? Cahilliğime veriniz saçma bir soru ise. Şimdiden teşekkür ederim [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora ve Ortalama