Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora Yaparken Maaş Alınır mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eczak" data-source="post: 472996" data-attributes="member: 26036"><p>Üniversiteyi kazandığınızda bir lisans programına yerleştirilmiş olursunuz. Üniversite öğrencisi yani lisans öğrencisi olarak başlarsınız. Üniversite bittiğinde eğitime lisansüstü olarak devam edersiniz. Lisansüstü eğitim yüksek lisans ve doktoradır. Doktora eğitimin son aşamasıdır. Yüksek lisans ve doktora eğitimi boyunca öğrenci olmanız devam eder. Bu aşamada aynı zamanda lisans mezunusunuzdur. Lisans diplomanızla farklı işlerde çalışabilirsiniz. Mühendislik yapabilir, avukat olabilir, eczane açabilirsiniz. Araştırma görevliside üniversitede çalışan akademik personeldir. Öğretim üyesi dışında kalan öğretim elemanı kadrosunda bulunmaktadır. Öğretim üyesi olarak yetiştirilmesi planlanarak alınan, amacı öğretim üyesi olmak olan yrd. doç, doç, prof. basamaklarından bir önceki akademik kadrodur. </p><p>Lisanstan sonra devlete yerleşmek için kura veya kpss gerektiği gibi veya özel sektörde çeşitli kurumların alım yapması gibi, üniversitelerde mevcut durumdaki ihtiyacına göre araştırma görevlisi kadrosu açar ve ALES , dil, not ortalaması gibi puanlar ile yazılı sözlü mülakat ile sizi bu kadroya alır. 657 sayılı devlet memurları kanunun içerisindeki 2547 sayılı özel kanuna göre çalışmaya başlarsınız. </p><p>Araştırma görevlisi ile doktora arasındaki ilişki ise, bir mimarın tasarım yapması, bir maliyecinin denetim yapması nasıl iş tanımında yer alıp onun bir yükümlülüğünü oluşturuyosa, araştırma görevliside doktora yapmalıdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eczak, post: 472996, member: 26036"] Üniversiteyi kazandığınızda bir lisans programına yerleştirilmiş olursunuz. Üniversite öğrencisi yani lisans öğrencisi olarak başlarsınız. Üniversite bittiğinde eğitime lisansüstü olarak devam edersiniz. Lisansüstü eğitim yüksek lisans ve doktoradır. Doktora eğitimin son aşamasıdır. Yüksek lisans ve doktora eğitimi boyunca öğrenci olmanız devam eder. Bu aşamada aynı zamanda lisans mezunusunuzdur. Lisans diplomanızla farklı işlerde çalışabilirsiniz. Mühendislik yapabilir, avukat olabilir, eczane açabilirsiniz. Araştırma görevliside üniversitede çalışan akademik personeldir. Öğretim üyesi dışında kalan öğretim elemanı kadrosunda bulunmaktadır. Öğretim üyesi olarak yetiştirilmesi planlanarak alınan, amacı öğretim üyesi olmak olan yrd. doç, doç, prof. basamaklarından bir önceki akademik kadrodur. Lisanstan sonra devlete yerleşmek için kura veya kpss gerektiği gibi veya özel sektörde çeşitli kurumların alım yapması gibi, üniversitelerde mevcut durumdaki ihtiyacına göre araştırma görevlisi kadrosu açar ve ALES , dil, not ortalaması gibi puanlar ile yazılı sözlü mülakat ile sizi bu kadroya alır. 657 sayılı devlet memurları kanunun içerisindeki 2547 sayılı özel kanuna göre çalışmaya başlarsınız. Araştırma görevlisi ile doktora arasındaki ilişki ise, bir mimarın tasarım yapması, bir maliyecinin denetim yapması nasıl iş tanımında yer alıp onun bir yükümlülüğünü oluşturuyosa, araştırma görevliside doktora yapmalıdır. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Doktora Yaparken Maaş Alınır mı?