Doktorayı farklı Anadalda yapmak ilerde problem olur mu?

toxit

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar 1 sorum olucak?

Ben tarla bitkileri mezunuyum, yüksek lisansımı tarla bitkileri bölümde yaptım suan 33a ile bir üniversitede tarla bitkilerinde araştırma görevlisiyim ve doktoraya başlayacağım.

Doktoramı Bitki biyoteknolojisi(tarımsal biyoteknoloji) bölümünde yaparsam eğer bana ileride herhangi bir olumsuz etkisi olurmu açıkcası onu merak ediyorum bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırsa beni çok memnun olurum ona göre hoca arayışlarına başlıcam.

blackklionn

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar 1 sorum olucak?

Ben tarla bitkileri mezunuyum, yüksek lisansımı tarla bitkileri bölümde yaptım suan 33a ile bir üniversitede tarla bitkilerinde araştırma görevlisiyim ve doktoraya başlayacağım.

Doktoramı Bitki biyoteknolojisi(tarımsal biyoteknoloji) bölümünde yaparsam eğer bana ileride herhangi bir olumsuz etkisi olurmu açıkcası onu merak ediyorum bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırsa beni çok memnun olurum ona göre hoca arayışlarına başlıcam.

Hocam öncelikle Bölümün böyle birşeye izin verecek mi?
yani kadron tarla bitkilerinde ise nasıl başka bi bölümde doktora yapmana izin verecekler.
ve ayrıca doktora kadroları açıldığında bitkisel biyoteknoloji bölümünde yl yapmış olmak şartı olacaktır bu durumda da başvuramazsınız tabi
ve ilerde doç. ve prof.lukta önüne bir engel olarak çıkabiliri.

A

Akademik Forum

Guest
Zaten kadrolu olduğun için ilanlara başvuru problemin olmaz. Bölüm ve fakültenin iznine bağlı. Doçentlik ve prof. için doktora sonrası eserler önemli. Doç. başvurusunda lisans mezuniyetine bakmazlar doktora sonrası eserler önemli