Dokuz Eylül Üniversitesi Kayıt Sildirme İşlemi

Mormeybon

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar
Dokuz Eylül üniversitesinde yüksek lisans kazandım ve kaydımı oldum.
Kendi üniversitem olan Marmara'yı da kazanmisim bugün açıklandı. Ama kayıt için dokuz eylülden kaydımı sildirmem lazim.
Sildirme işlemi ne kadar sürer acaba? Açıkta kalmaktan çok korkuyorum açıkçası. Dokuz Eylül den geç silinirse kayıt bu sefer iki üniversiteye kaydolamam. Fikri olan var mı?

WildVenture

Öğrenci
Benzer olayı ben de yaptım hocam dün. Açıkta kalma korkum vardı ama çok şükür halloldu. Gündüz sildirme talebimi verdim mail yoluyla el yazımla yazmamı istediler kendi isteğimle haklarımdan feragat ettiğimi ve kaydımın silinmesini istediğimi yazdım imzaladım tarattırıp mail olarak gönderdim enstitü mail adresine. Enstitü kurulu toplanıyormuş normalde kayıt sildirmek için. Şansıma cuma günü kurul günüymüş benim işim 2-3 saat içerisinde halloldu. Öğrenci işleriyle konuştuğumda kayıtlı olduğunuz üniversite (sizin için Dokuz Eylül) ne kadar çabuk girerse sisteme, diğer üniversite o kadar çabuk halledebilirmiş. Dokuz Eylül sisteme kayıt silindi olarak girdiği an hemen e-devlete de düşüyor zaten.

Size tavsiyem Dokuz Eylül'ü arayıp durumunuzu anlatmanız. Pandemi dolayısıyla kurul toplanmasına gerek kalmadan hızlıca ilerleyebiliyormuş birçok üniversitede. Yardımcı olacaklardır. Umarım işiniz hallolur. Saygılar.