E devlet mezun belgesi kabul edilirmi?

hdhd06

Öğrenci
hocam fakülteyi arayıp sorabilirsiniz, bazıları kabul edebilir ancak "onaylı" diploma için aslı gibidir onayı gerekiyor malumunuz o sebeple muhtemelen kabul etmeyeceklerini tahmin ediyorum

ran

Doçent
Akademik Kadro İlanı Başvuru Şartları Hakkında (28.11.2016)

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Yönetmelik uyarınca ilan edilen kadrolara, e-Devlet Kapısı (www.turkiye.gov.tr)'ndan alınan karekodlu mezun belgesi ve öğrenci belgeleriyle başvuru yapılabileceği, söz konusu belgelerin doğruluğunun yükseköğretim kurumlarınca sorgulanarak ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında bu belgelerin kullanılabileceği, ancak atanmaya hak kazanılması halinde öğrenime ilişkin diploma, mezuniyet belgesi veya öğrenci belgesinin aslı veya onaylı suretinin istenilmesi uygun bulunmuştur.

Kaynak: YÖK

abaci91

Öğrenci
Cook tesekkur ederim ilgilerinizi icin. Arayip sordum hem personel daire baskanligini ve rektorluge basvurcagim unv. Dedilerki e devletten belgeleri kabul ettiklerini soylediler yeterki dogrulama kodu olsun dediler. Bu gunde yoke arayip sordum her uni icin boylemi diye evet dediler ama yine de insan terettut icinde kaliyor en iyisi personel daire baskanligina aramak..

ran

Doçent
Cook tesekkur ederim ilgilerinizi icin. Arayip sordum hem personel daire baskanligini ve rektorluge basvurcagim unv. Dedilerki e devletten belgeleri kabul ettiklerini soylediler yeterki dogrulama kodu olsun dediler. Bu gunde yoke arayip sordum her uni icin boylemi diye evet dediler ama yine de insan terettut icinde kaliyor en iyisi personel daire baskanligina aramak..

2 mesaj üstte YÖK'ün "resmi" sitesinden yapılan "resmi" duyuruyu paylaştım. Boş yere aramışsınız. Kabul etmek zorundalar. Seçme şansları yok.