Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, eğitim fakültesi mezunuyum. Eğitim programları ve öğretim alanında tezli yüksek lisans yapmak mantıklı mıdır? Bu bölümün geleceği ne durumdadır bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba, eğitim fakültesi mezunuyum. Eğitim programları ve öğretim alanında tezli yüksek lisans yapmak mantıklı mıdır? Bu bölümün geleceği ne durumdadır bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba arkadaşım.Eğitim fakülteli arkadaşlara her zaman şunu tavsiye ediyorum. Eğer ilginiz de varsa,mutlaka eğitim bilimleri alanında yüksek lisans yapın.Hem iş imkanı geniş oluyor,hem de çok rahat rütbe atlayabiliyorsun.Eğer imkanın varsa,ve alanı seviyorsan,eğitim bilimleri yüksek lisansı öneririm sana."
Mülakatta sorulanlar:
Kendini tanıt.
Neden bu alanda yüksek lisans yapmak istiyorsun?
Bu alanda okuduğun kitaplar nelerdir?
Alan bilgisi soruları(Örn: Program Geliştirme Aşamaları nelerdir? Eğitim durumları nedir?)
Ayrıca bazı üniversiteler yazılı sınav yapabiliyor. (Örn: 5E modelini açıklayınız)
Merhaba,ben İngilizce Öğretöenliği mezunuyum.Bende eğitim programları alanında yüksek lisans yapmak istiyorum. Fakat aklıma takılan şu; yüksek lisanstan sonra bu alanda okutman olabiliyormuyum veya üniversitede kalabiliyor muyum?