Eğitim Programları ve Öğretimi yüksek lisans mülakat soruları

ütopyalar

Öğrenci
Arkadaşlar önümüzdeki günlerde Eğitim programları ve öğretimi bölümünden yüksek lisans için mülakata gireceğim.

Bilgisi olan arkadaşlar, mülakat soruları hakkında yardımcı olur musunuz ?..

cnsknss

Öğrenci
arkadaşlar ben yüksek lisans yapıyorum bu bölümde. üniversiteye göre değişir. odtü'de girdiğimde bana ve diğer giren kişilere 4+4+4, fatih projesi gibi güncel konulardan sormuşlardı. hangi bölümden mezunsanız ona göre öğrenme kuramlarından birini seçip sınıfa nasıl uygulayacağımı sormuştu. lisansta aldığımız program dersinden neler hatırladığımı, eğitim programıyla ilgili neler bildiğimi sordular ayrıca. onun haricinde daha çok sizi tanımaya yönelik sorular sorulur ona göre kabul alırsınız zaten.

ütopyalar

Öğrenci
arkadaşlar ben yüksek lisans yapıyorum bu bölümde. üniversiteye göre değişir. odtü'de girdiğimde bana ve diğer giren kişilere 4+4+4, fatih projesi gibi güncel konulardan sormuşlardı. hangi bölümden mezunsanız ona göre öğrenme kuramlarından birini seçip sınıfa nasıl uygulayacağımı sormuştu. lisansta aldığımız program dersinden neler hatırladığımı, eğitim programıyla ilgili neler bildiğimi sordular ayrıca. onun haricinde daha çok sizi tanımaya yönelik sorular sorulur ona göre kabul alırsınız zaten.

Çok teşekkürler ben de bütün program geliştirme konularına bakıyorum şuan zaten sizin dediğiniz gibi 4+4+4 ve fatih projesine de baktım bir kaç makalede okuduğum zaman sanırım hazır olurum. :)

K

k.ege....

Guest
egitim programlari yuksek lisans

Arkadaslar acol cevap verirseniz sevinirim sinif ogretmeniyim tezli yuksek lisans yapicam sinif ogretmenligi abd yoksa egitim programlari abd secmeliyim hangisi akademik kariyer ve diger konularda daha avantajlidir.yardmci olursanz sevinirim.

sonbirlik

Öğrenci
ben sınıf öğretmenliği abd de yaptım. çok bir fark olacağını sanmıyorum ama kendi branşında yapman daha faydalı olur diye düşünüyorum.

A

Akademik Forum

Guest
afyon kocatepe eğitim bilimleri mülakatına katılan var? hangi soruları soruyorlar?

demsall

Öğrenci
Hocam bende yatay geçişle pdr den bu bölüme geçmeyi düşünüyorum...getirileri neler?ilerde hangi alanlarda kullanabiliriz..biraz bilgi,verebilir misiniz??

- - - Güncellendi - - -

arkadaşlar ben yüksek lisans yapıyorum bu bölümde. üniversiteye göre değişir. odtü'de girdiğimde bana ve diğer giren kişilere 4+4+4, fatih projesi gibi güncel konulardan sormuşlardı. hangi bölümden mezunsanız ona göre öğrenme kuramlarından birini seçip sınıfa nasıl uygulayacağımı sormuştu. lisansta aldığımız program dersinden neler hatırladığımı, eğitim programıyla ilgili neler bildiğimi sordular ayrıca. onun haricinde daha çok sizi
tanımaya yönelik sorular sorulur ona göre kabul alırsınız zaten.

Hocam bende yatay geçişle pdr den bu bölüme geçmeyi düşünüyorum...getirileri neler?ilerde hangi alanlarda kullanabiliriz..biraz bilgi,verebilir misiniz??