Arkadaşlar önümüzdeki günlerde Eğitim programları ve öğretimi bölümünden yüksek lisans için mülakata gireceğim.
Bilgisi olan arkadaşlar, mülakat soruları hakkında yardımcı olur musunuz ?..
arkadaşlar ben yüksek lisans yapıyorum bu bölümde. üniversiteye göre değişir. odtü'de girdiğimde bana ve diğer giren kişilere 4+4+4, fatih projesi gibi güncel konulardan sormuşlardı. hangi bölümden mezunsanız ona göre öğrenme kuramlarından birini seçip sınıfa nasıl uygulayacağımı sormuştu. lisansta aldığımız program dersinden neler hatırladığımı, eğitim programıyla ilgili neler bildiğimi sordular ayrıca. onun haricinde daha çok sizi tanımaya yönelik sorular sorulur ona göre kabul alırsınız zaten.
arkadaşlar ben yüksek lisans yapıyorum bu bölümde. üniversiteye göre değişir. odtü'de girdiğimde bana ve diğer giren kişilere 4+4+4, fatih projesi gibi güncel konulardan sormuşlardı. hangi bölümden mezunsanız ona göre öğrenme kuramlarından birini seçip sınıfa nasıl uygulayacağımı sormuştu. lisansta aldığımız program dersinden neler hatırladığımı, eğitim programıyla ilgili neler bildiğimi sordular ayrıca. onun haricinde daha çok sizi
tanımaya yönelik sorular sorulur ona göre kabul alırsınız zaten.