Hocam büyük şehirleri düşünüyorsanız bu puanlar yetmeyebilir. Duyurusu duruyor mu bilmiyorum ama son cari alımlardan biri iü ekonometride burada yazdığınızdan çok daha yüksek puanlar ilk 10a girebildi. İlan ve detaylar kaldırılmadıysa iktisat fakültesinin sitesinden bakabilirsiniz. Ayrıca internette aratarak da önceki alımlara dair fikir edinebilirsiniz. Büyük şehir gibi bir sınırlamanız yoksa anadolu üniversiteleri için yeterli olur bu yazdığınız puanlar.
paylaşımınız için çok teşekkürler olmadı hocam ekonometri alan değilde o okul olmadığına çok çok sevindim hakkaten o okulda olmayı istemiyordum içimde ...hayırlısı bence ,ekonometri ile ilgili olarak da açıkçası şu an ilgilenmekte olduğum alan ekonometriden çok daha ağır bi alan yani bu alanı akademisyenlikl daha rahat olabilir diyerek başvurmuştum tabi olmadı..ama kendi alanımı bırakacak olursam esas yazılıma ilgi duyduğum için en çok istediğim alan bu (yazılım, bilgisayar müh)yani lisansta aldığım bi kaç programlama (.html,.sql , (basic tabanlı) force,linux,vindovs (terminal ve emacs/linux)) bu programların hafif mantığını biliyorum qayrıca program yazmak bence çok eğlenceli ...)
bu başlıkta paylaşımda bulunan herkese içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum.