Ekonometri Araştırma Görevlisi Olmak İçin?

++alyansss

Kısıtlanmış Üyelik
arkadaslar yds 60 ; ales 80-85 agno 2,70 bu puanlarla bu alanda ar.gör olunur mu ? yoksa daha mı yüksek lazım net bişi sö ylemek için (cari alımlar için sadece ve tezli yl döneminde)

Son düzenleme:

horozigo

Araştırma Görevlisi
arkadaslar yds 60 ; ales 80-85 agno 2,70 bu puanlarla bu alanda ar.gör olunur mu ? yoksa daha mı yüksek lazım net bişi sö ylemek için (cari alımlar için sadece ve tezli yl döneminde)

Hocam geçmiş zamanlarda üniversiteler hangi puanlarla ön değerlendirmeye almış bakıp fikir sahibi olabilirsin. Ben de bir İİBF'li olarak bu puanların ön değerlendirmede ilk 10'a girebileceğini düşünüyorum.

++alyansss

Kısıtlanmış Üyelik
Hocam geçmiş zamanlarda üniversiteler hangi puanlarla ön değerlendirmeye almış bakıp fikir sahibi olabilirsin. Ben de bir İİBF'li olarak bu puanların ön değerlendirmede ilk 10'a girebileceğini düşünüyorum.

merhaba ; peki örnek bir bağlantı var mı yapılmış bir alıma dair acaba elinizde? ayrıca ilk ona girdikten sonra mülakat yapacaklar herhalde yada yazılı ...bu arada yazdığım agno lisans mezuniyeti.

horozigo

Araştırma Görevlisi
merhaba ; peki örnek bir bağlantı var mı yapılmış bir alıma dair acaba elinizde? ayrıca ilk ona girdikten sonra mülakat yapacaklar herhalde yada yazılı ...bu arada yazdığım agno lisans mezuniyeti.
Hocam o mesaji size ornek olsun diye yazdim. Ben kendi bolumum kac puanla almis diye universitelerin gecmis duyurularina bakiyorum. Cogunda ilk 10'a girebiliyormusum ama o zaman da degerlendirme sinavinda aldiginiz puan devreye giriyor.

İlk 10'a girerseniz %30 Ales %30 Gano %30 Degerlendirme Sinavi %10 Dil puanj esas aliniyor. (Tabii torpil herkesin malumu)

Elimde sizin bolumle ilgili bi baglanti yok maalesef hocam.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

++alyansss

Kısıtlanmış Üyelik
Hocam o mesaji size ornek olsun diye yazdim. Ben kendi bolumum kac puanla almis diye universitelerin gecmis duyurularina bakiyorum. Cogunda ilk 10'a girebiliyormusum ama o zaman da degerlendirme sinavinda aldiginiz puan devreye giriyor.

İlk 10'a girerseniz %30 Ales %30 Gano %30 Degerlendirme Sinavi %10 Dil puanj esas aliniyor. (Tabii torpil herkesin malumu)

Elimde sizin bolumle ilgili bi baglanti yok maalesef hocam.

olsun teşekkürler peki bu verilere ilgili okulun sbe anasayfa yoksa iibf anasayfasından mı ulaşabiliriz ?

horozigo

Araştırma Görevlisi
olsun teşekkürler peki bu verilere ilgili okulun sbe anasayfa yoksa iibf anasayfasından mı ulaşabiliriz ?
Kimisi genel duyurular kisminda kimisi de fakultenin duyuru kisminda paylasiliyor hocam. Sahsen once gogıl amcaya sorduruyorum ben, bir sey bulamazsam istedigim bi okulun duyurularini kontrol ediyorum. Genelde fakultenin duyurularinda aciklaniyor.

A

Akademik Forum

Guest
Hocam büyük şehirleri düşünüyorsanız bu puanlar yetmeyebilir. Duyurusu duruyor mu bilmiyorum ama son cari alımlardan biri iü ekonometride burada yazdığınızdan çok daha yüksek puanlar ilk 10a girebildi. İlan ve detaylar kaldırılmadıysa iktisat fakültesinin sitesinden bakabilirsiniz. Ayrıca internette aratarak da önceki alımlara dair fikir edinebilirsiniz. Büyük şehir gibi bir sınırlamanız yoksa anadolu üniversiteleri için yeterli olur bu yazdığınız puanlar.

++alyansss

Kısıtlanmış Üyelik
Hocam büyük şehirleri düşünüyorsanız bu puanlar yetmeyebilir. Duyurusu duruyor mu bilmiyorum ama son cari alımlardan biri iü ekonometride burada yazdığınızdan çok daha yüksek puanlar ilk 10a girebildi. İlan ve detaylar kaldırılmadıysa iktisat fakültesinin sitesinden bakabilirsiniz. Ayrıca internette aratarak da önceki alımlara dair fikir edinebilirsiniz. Büyük şehir gibi bir sınırlamanız yoksa anadolu üniversiteleri için yeterli olur bu yazdığınız puanlar.

paylaşımınız için çok teşekkürler olmadı hocam ekonometri alan değilde o okul olmadığına çok çok sevindim hakkaten o okulda olmayı istemiyordum içimde ...hayırlısı bence ,ekonometri ile ilgili olarak da açıkçası şu an ilgilenmekte olduğum alan ekonometriden çok daha ağır bi alan yani bu alanı akademisyenlikl daha rahat olabilir diyerek başvurmuştum tabi olmadı..ama kendi alanımı bırakacak olursam esas yazılıma ilgi duyduğum için en çok istediğim alan bu (yazılım, bilgisayar müh)yani lisansta aldığım bi kaç programlama (.html,.sql , (basic tabanlı) force,linux,vindovs (terminal ve emacs/linux)) bu programların hafif mantığını biliyorum qayrıca program yazmak bence çok eğlenceli ...)

bu başlıkta paylaşımda bulunan herkese içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum.

Son düzenleme: